Vedeta vrea să lanseze o nouă modă sau are nevoie de ochelari de vedere?!

media_138072701889114800

 Nicoleta Luciu s-a prezentat şi la nunta Biancăi Slav, în postura de naşă, şi la emisiunea lui Măruţă în rochiţe foarte transparente. Şi nu o deranjează cu nimic faptul că toată lumea se holbează la ea.

Măruţă, uimit, a întrebat-o: „Băi, se vede tot! Bărbatul tău nu zice nimic?!”. Bruneta a purtat o rochie extrem de sexy, dar si foarte transparenta. Pana si Catalin Măruţă a observat formele brunetei ce se vedeau perfect prin rochie.

„Foarte sexy şi foarte transparentă naşa în seara asta, dacă ar fi să mă întrebi pe mine. Băi, crede-mă, se vede! Bărbatul tău nu zice nimic când vi aşa la emisiune, se vede tot, eşti ca la radiografie”, a remarcat Măruţă, intrigat de felul în care a văzut-o cu ce s-a îmbrăcat Nicoleta.

„Nu se vede nimic, daca cineva vede ceva eu îl sponsorizez cu ce vrea în următoarea lună, în afara de casă şi maşină”, a spus Nicoleta.

E clar că vedetei i-a slăbit vederea şi că are nevoie de ajutor oftalmologic. Zsolt ar trebui să o ducă la control şi să-şi facă ochelari, dacă nu vrea să sărăcească din cauza”sponsorizărilor” Nicoletei! (I.G.)

Citeste si...
Ce spune Vica Blochina despre cearta dintre Piţi şi Mutu?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.