Showbiz, Stiri

Nicoleta Luciu se poartă extrem de transparent la tv!

Vedeta vrea să lanseze o nouă modă sau are nevoie de ochelari de vedere?!

media_138072701889114800

 Nicoleta Luciu s-a prezentat şi la nunta Biancăi Slav, în postura de naşă, şi la emisiunea lui Măruţă în rochiţe foarte transparente. Şi nu o deranjează cu nimic faptul că toată lumea se holbează la ea.

Măruţă, uimit, a întrebat-o: „Băi, se vede tot! Bărbatul tău nu zice nimic?!”. Bruneta a purtat o rochie extrem de sexy, dar si foarte transparenta. Pana si Catalin Măruţă a observat formele brunetei ce se vedeau perfect prin rochie.

„Foarte sexy şi foarte transparentă naşa în seara asta, dacă ar fi să mă întrebi pe mine. Băi, crede-mă, se vede! Bărbatul tău nu zice nimic când vi aşa la emisiune, se vede tot, eşti ca la radiografie”, a remarcat Măruţă, intrigat de felul în care a văzut-o cu ce s-a îmbrăcat Nicoleta.

„Nu se vede nimic, daca cineva vede ceva eu îl sponsorizez cu ce vrea în următoarea lună, în afara de casă şi maşină”, a spus Nicoleta.

E clar că vedetei i-a slăbit vederea şi că are nevoie de ajutor oftalmologic. Zsolt ar trebui să o ducă la control şi să-şi facă ochelari, dacă nu vrea să sărăcească din cauza”sponsorizărilor” Nicoletei! (I.G.)

blank