Propunerile au curs gârlă! „Pe cine aştepţi la pat?”

  Loredana 4

Imaginea cu asistenta pacatoasa imbracata sumar si cocotata in varful patului i-a facut pe fanii Loredanei sa vina cu tot felul de propuneri indecente. In timp ce fetele au intrebat de unde este desuul, barbatii i-au facut numai complimente.

Loredana 6

Blondina pacatoasa nu s-a putut abtine sa nu le arate prietenilor ei virtuali cam cat de sexy poate fi seara, inainte de culcare. Imbracata intr-un costumas negru cu crem, Loredana a adoptat o atitudine provocatoare, astfel ca toti cei care au vazut imaginea nu au putut sa nu ii dea cate un Like sau un comentariu. Acestea din urma, insa, au depasit demult limita decentei.

Loredana 5

„Sexy!”, „Stai ca vin acum!”, „Vin si eu langa tine, frumoaso!”, „Ti-as putea indeplini toate dorintele!”, „Pe cine astepti in  pat?”, sunt doar cateva dintre comentariile care au putut fi reproduse aici.

Loredana

Saptamana trecuta, blondina a petrecut alaturi de colega sa de platou, Ana Maria Mocanu, intr-un club de fite din Capitala, de ziua acesteia. La un moment dat, Loredana a remarcat ca i-a disparut geanta in care avea mai multe lucruri de valoare, bani si acte.

Pe langa supararea cauzata de furtul posetei, asistenta s-a plans si de faptul ca reprezentantii localului s-au purtat foarte urat cu ea, din momentul in care le-a semnalat jaful.

Citeste si...
Horoscop zilnic, 24 ianuarie 2015. Varsatorii fac cadouri iar Pestii au parte de o impacare cu persoana iubita