Rusii au deconspirat noul iPhone, cu numai cateva zile inainte de lansarea oficiala de pe 9 septembrie. Un jurnalist de tehnologie din Moscova a lansat pe youtube un clip video in care prezinta, in detaliu, noul smartphone.

iphone6_rozetked_81842000

Imaginile prezinta modelul de 4,7 inchi care, potrivit jurnalistului, va fi primul telefon ce va putea fi cumparat de clientii Apple. Cel de 5,5 inchi va fi prezentat oficial insa va ajunge in magazine ulterior, relatează GadgetReport.ro

Modelul prezentat de rus vine intr-o culoare gri similara modelului iPhone 5s insa vom vedea pe piata si alte culori, de la clasicul alb la auriul care pare sa fie la moda in randul producatorilor de smartphone-uri.

Cea mai importanta noutate adusa de noul iPhone 6 o reprezinta ecranul. Smartphone-ul va fi lansat in doua variante, de 4,7 respectiv 5,5 inchi, ambele modele bineinteles cu Retina Display.

Ecranele noului iPhone 6 ar urma sa aiba o rezolutie de 1704X960 pixeli, cu o densitate de 468 pixeli/inch.

Dincolo de ecran, Apple va folosi pentru iPhone 6 noi materiale care il vor face mai rezistent la zgarieturi si lovituri – iar cel mai important este safirul, care va acoperi noul ecran.

Expertii spun ca ecranul din safir va fi practic indestructibil si ca aceasta noua tehnologie va revolutiona piata dispozitivelor mobile.

 Ambele modele iPhone 6 vor avea un profil metalic si vor fi mai subtiri cu 9% fata de iPhone 5s, insa mai grele cu 10%.

Citeste si...
Apple a fost evaluată la o sumă colosală! A devenit cea mai valoroasă companie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.