Inna a reusit sa aiba din ce in ce mai mult succes pe plan international si, asa cum ii sta bine unei dive, aceasta a inceput sa aiba si pretentii de la organizatorii concertelor.

Inna--pretentii-de-diva---Ma-simt-mare--magica--importanta--

Astfel ca Inna cere ca in camera in care este cazata sa aiba neaparat o oglinda imensa, deoarece tine foarte mult la imaginea sa.

„Inainte de fiecare concert am grija de make-up, par, aranjarea tinutei. Ma ajuta asistenta mea Alina. Conteaza foarte mult imaginea si recunoasc ca uneori am o parere mult mai apriga in ceea ce priveste imaginea mea decat felul in care ma privesc ei. La fiecare concert cer dulciuri si oglinda pe care o vreau in mod special. Sa fie de dimensiuni mari. Nu mi-am imaginat ca voi ajunge la nivelul asta. Ma simt mare, magica, importanta, iubita, implinire, ceva ce nu pot descrie in cuvinte”, a spus Inna pentru Pro TV.
Nu este pregatita pentru o relatie sau copil

Cantareata a marturisit, de asemenea, ca nu este pregatita inca sa se casatoreasca si nici nu concepe sa se gandeasca la un copil.

„Daca m-as marita sau daca as avea un copil ar fi imatur din partea mea pentru ca eu inca de cand eram mica, eram mult mai copilaroasa fata de colegele mele. Chiar daca mai am putin si fac 28 de ani sunt putin mai intarziata ca si maturitate, m-as simti ca un copil cu copil asa ca nu imi trece prin cap sa ma casatoresc si nici nu as putea sa am grija de un copilas deocamdata”, a spus Inna la ProTV.

Citeste si...  Inna VORBEŞTE DESPRE CĂSĂTORIE ŞI COPIL.