Caracterul unei femei poate fi citit şi în forma sanilor ei, după cum spun unii dintre specialişti.

Această prezentare necesită JavaScript.

Se pare că bărbaţii se uită instinctiv la sânii unei femei, iar în subconştient o catalogrhează în funcţie de ce vede.

Potrivit ultimelor studii realizate în domeniu, forma si pozitia sanilor unei femei dicteaza anumite caracteristici cheie despre sexualitatea ei.

Au prins

Potrivit specialiştilor, femeile cu sânii rotunzi ştiu să fie calde, dar totodată ştiu şi să îşi apere interesele. Pe plan sexual, se dezlănţuie mai greu în pat, însă odată ce au prins încredere in partener devin amantele ideale.
Femeile cu sânii depărtaţi unul de celălalt sunt cât se poate de obraznice. Nu iubesc stabilitiatea şi nici viaţa de familie şi consideră că propria persoană este cea mai importantă. În pat îşi aleg partenerii „pe măsea”, pentru că nu concep să aibă parte de o partidă de sex după care să nu fie satisfacute pe deplin.
Sânii în formă de pară – posesoarele unor astfel de sâni sunt foarte simpatice, potrivit specialiştilor. Ele sunt independente şi încăpăţânate, iar un mariaj cu o astfel de femeie garantează o viaţă sexuală foarte incitanta. De asemenea, la categoria sâni în formă de măr,  intra femeile casnice care muncesc din greu pentru familia lor. Specialiştii atestă ca aceste femei ajung mai greu la orgasm ţi tot ei spun că „cele mai preferate sunt femeile cu sâni rotunyi sau în formă de pară”.

Citeste si...  Problema de clasa a 4-a la care 90% din oameni nu ştiu să răspundă