Reteaua de socializare Facebook a anuntat luni o noua functie, cea de „Salvare”, care le permite utilizatorilor sa marcheze articolele, link-urile si alte continuturi pe care le-au vazut pe site si pe care doresc sa le vizioneze mai tarziu, informeaza AFP.

facebook8975e_19715000

„In fiecare zi, oamenii gasesc tot felul de lucruri interesante pe Facebook pe care nu au timp sa le exploreze imediat. Acum, putem salva acele lucruri gasite pe Facebook pentru a le viziona mai tarziu, cand vom avea mai mult timp”, a explicat Daniel Giambalvo, un inginer de la Facebook, intr-un mesaj publicat pe site-ul grupului american, scrie yoda.ro.

Utilizatorul va fi singurul care va cunoaste continuturile pe care a decis sa le „salveze”, cu exceptia cazului cand decide sa partajeze aceasta informatie.

Facebook precizeaza faptul ca functia „Salvare” va fi disponibila „in zilele urmatoare” pentru „toata lumea”, indiferent daca utilizatorul se conecteaza pe site de pe un computer clasic sau de pe un dispozitiv mobil precum iPhone si iPad de la Apple sau folosind un program al Google Android.

Citeste si...
Tinder, noua revelaţie din mediul online

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.