Ți-ai luat mașină, dar nu ai permis de conducere? Începe școala de șoferi pentru a-ți lua cât mai repede permisul ce îți oferă șansa de a pleca în călătorie cu mașina personală. Reține însă că, odată cu începerea școlii de șoferi, va trebui să începi și pregătirea temeinică pentru examenul de sală în vederea obținerii permisului auto.

Cu siguranță ți-ai dat seama că legislația rutieră nu este deloc ușoară, iar dacă nu o stăpânești suficient de bine, nu ai cum să obții punctaj maxim la examenul de sală. În plus, nici timpul nu este de partea ta.

Având în vedere că majoritatea timpului ți-l petreci la locul de muncă, nu vei reuși să te pregătești cum se cuvine pentru examenul de sală. Din acest motiv, avem o propunere pentru tine. Intră pe e-drpciv.ro și fă chestionare auto.

Ce este e-drpciv.ro? Un site de chestionare auto creat cu scopul de a da posibilitatea tuturor celor care vor să obțină permisul de conducere, de a se pregăti mult mai ușor și rapid pentru examen și de a-și monitoriza pregătirea.

Acest site pune la dispoziția utilizatorilor un mediu de învățare implementat pentru prima dată de reprezentanții săi. Mediul de învățare cuprinde toate întrebările care apar și la examenul oficial. În momentul în care vei răspunde corect din prima, sistemul va considera această întrebare învăţată şi o va scoate din lista de întrebări. Dacă nu răspunzi corect din prima, întrebarea va rămâne pe ecran până răspunzi corect, după aceea este mutată la coadă pentru a reveni din nou. Sesiunea de învăţare este salvată automat la fiecare întrebare, ceea ce îți dă posibilitatea de a ieși oricând din mediul de învăţare şi să reiei învățatul mai târziu. Mediul de învăţare are o valabilitate de 2 luni calculate de la data în care l-ai început.

Pentru a avea randament maxim este indicat să faci mediul de învățare de 2 ori, iar apoi să faci chestionare auto drpciv până ridici indicatorii de performanță pe verde. Pentru o eficiență maximă, trebuie să-ți faci timp suficient pentru a te pregăti cum se cuvine. Dacă totul se desfășoară conform unui plan bine stabilit și respectat, ar trebui să termini pregătirea în 2-3 săptămâni.

De fiecare dată când vei face mediul de învățare, vei observa că indicatorii de performanță se resetează automat. Acești indicatori se calculează ținând cont de un algoritm dezvoltat de echipa acestui site. Aceștia indică care este nivelul pregătirii tale și pot spune cu mare precizie ce punctaj vei obține la sală.

Pentru ca pregătirea să fie cât mai ușoară, administratorii site-ului au simplificat codul rutier, eliminând din el paragrafele mai puțin importante pentru obținerea permisului de conducere categoria B.

Cu e-drpciv totul este mai ușor. Nu degeaba este considerat cel mai bun site de chestionare drpciv din România. Profită acum de această oportunitate, așa cum au făcut-o și cei peste 500.000 de utilizatori care au reușit să promoveze sala cu punctaj maxim.

Datorită acestui site vei reuși să te pregătești corespunzător și să promovezi examenul de sală la drpciv, în vederea obținerii permisului auto. Informațiile simplificate pe care le vei găsi pe acest site, îți vor da șansa să înveți foarte ușor.

Așadar, dacă vrei să-ți conduci mașina, creează-ți cont pe e-drpciv.ro și începe pregătirea pentru obținerea permisului auro. Contul creat îți va permite să ții evidența asupra pregătirii şi evoluţiei învăţării.

Dacă vrei ca și instructorul tău să-ți monitorizeze pregătirea, sfătuiește-l să-și facă cont pe site. Recomandă-i să nu procedeze ca toți ceilalți instructori auto care nu vor să se implice în pregatirea elevilor și în monitorizarea nivelului de pregătire înainte ca aceștia să meargă la examen. Spune-i că nu vrei să faci parte dintre elevii care se pregătesc superficial pentru acest examen și din acest motiv pică examenul. Spune-i că vrei să iei examenul din prima.

Pentru a-ți monitoriza pregătirea, instructorul tău trebuie să-și creeze cont la secțiunea specială numită Instructori Auto. Crearea contului este gratuită. După ce își va face cont, acesta va putea genera un cod pentru tine, pentru ca tu să poți utiliza gratuit site-ul în baza acelui cod. Este singurul site care oferă această facilitate.

Dacă conducerea autoturismului personal a fost un vis, acum poate deveni realitate cu ajutorul acestui site, care îți pune la dispoziție tot ceea ce ai nevoie pentru a obține permisul auto din prima.

Citeste si...
[ Anunt Umanitar ] Totul Pentru Laura / Together for Laura