Fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea a fost scos, joi, din Penitenciarul Rahova şi a fost audiat la Tribunalul Bucureşti, ca martor în procesul fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea. Audierea lui Liviu Dragnea, de la Tribunalul Bucureşti, s-a încheiat după mai bine o oră, conform Mediafax.

Fostul lider PSD a fost audiat în sedinţă secretă. Liviu Dragnea a fost adus la instanţă fără cătuşe şi este îmbrăcat într-un costum bleumarin, cămaşă albă şi cravată, purtând şi ochelari de vedere. Înainte de audiere, acesta s-a închinat în boxa martorilor.

Şedinţa de la Tribunalul Bucureşti este nepublică, astfel că jurnaliştii nu au acces în sala de judecată.

Citeste si...  Liviu Dragnea se bagă în seamă cu Antenele. Îl ameninţă pe Cioloş. Grav!

Fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea a fost scos, joi, din Penitenciarul Rahova şi adus cu escortă pentru a fi audiat la Tribunalul Bucureşti, ca martor în procesul fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea.

Tot ca martor în dosar a fost citat şi fostul premier Victor Ponta, însă acesta nu s-a prezentat încă la Tribunalul Bucureşti.

La începutul anului trecut, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a fost trimis în judecată pentru trafic de influenţă, după ce ar fi intervenit pentru numirea unui secretar de stat.