Descoperiri șocante în cazul stăpânilor de sclavi de la Berevoești! Prefectul județului Argeș a extins cercetările în ceea ce privește ajutoarele sociale primite ilegal.

Prefectul județului Argeș, Cristian Soare, a anunțat în conferința de presă de marți că va extinde cercetările în ceea ce privește ajutoarele sociale primite ilegal de stăpânii de sclavi de la Berevoești. S-a descoperit faptul că 3 dintre cei 14 rromi dețineau autovehicule autoutilitare iar alții aveau în conturi mai mult de 3000 de lei. Prefectul a început demersurile pentru recuperarea sumelor încasate ilegal. De recuperarea prejudiciului se va ocupa Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială.
De asemenea, prefectul va avea o întâlnire cu primarii și cu reprezentanții rromilor, la ora 11:00, în localitatea Stâlpeni, pentru a găsi soluții în ceea ce privește angajarea rromilor. La finalul evaluării din fiecare comunitate se va întocmi o hartă cu problemele cu care se confruntă rromii din Argeș și cu vulnerabilitățile din comunitățile acestora.

Citeste si...
Vinde un Porsche cu 20 de lire. Clientul trebuie să se supună unei singure condiții

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.