Descoperiri șocante în cazul stăpânilor de sclavi de la Berevoești! Prefectul județului Argeș a extins cercetările în ceea ce privește ajutoarele sociale primite ilegal.

Prefectul județului Argeș, Cristian Soare, a anunțat în conferința de presă de marți că va extinde cercetările în ceea ce privește ajutoarele sociale primite ilegal de stăpânii de sclavi de la Berevoești. S-a descoperit faptul că 3 dintre cei 14 rromi dețineau autovehicule autoutilitare iar alții aveau în conturi mai mult de 3000 de lei. Prefectul a început demersurile pentru recuperarea sumelor încasate ilegal. De recuperarea prejudiciului se va ocupa Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială.
De asemenea, prefectul va avea o întâlnire cu primarii și cu reprezentanții rromilor, la ora 11:00, în localitatea Stâlpeni, pentru a găsi soluții în ceea ce privește angajarea rromilor. La finalul evaluării din fiecare comunitate se va întocmi o hartă cu problemele cu care se confruntă rromii din Argeș și cu vulnerabilitățile din comunitățile acestora.