Viorica Dăncilă a reacţionat, vineri, la afirmaţia liderului PNL Iaşi, Costel Alexe, care a susţinut că zece primari PSD se vor implica în campania de susţinere a lui Klaus Iohannis la prezidenţiale. Premierul a afirmat că „lăudatul e gratis”, însă timpul va demonstra, fiind posibil să fie invers.

„Lăudatul e gratis. Să vedem. S-ar putea să fie invers, dar vedem. Timpul va demonstra”, a declarat Viorica Dăncilă, la Iaşi, întrebată despre afirmaţia liderului PNL, care a precizat că zece primari PSD îi vor face campanie lui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale.

Liderul PNL Iaşi, deputatul Costel Alexe a declarat că zece primari PSD se vor implica în campania PNL pentru a-l susţine pe Klaus Iohannis la prezidenţialele din toamnă.

Citeste si...
Cum a înflorit rujeola sub PSD

„Zece primari social-democraţi o să vedeţi la alegerile prezidenţiale din această toamnă că se vor alătura proiectului prezidential pentru că nu au incredere în ceea ce azi PSD a lansat pe piaţă ca şi candidat. Se vor implica astfel încat să avem un scor bun inclusiv în comunele lor”, a susţinut Costel Alexe.