Află ce-ti rezervă astăzi astrele

horoscop

BERBEC – Trebuie să privești lucrurile detașat dacă vrei să progresezi. Dacă-ți asumi un volum de muncă mai mare decât poți duce sau dacă cheltuiești prea mulți bani, eforturile pe care le vei face for fi în zadar. O prietenă s-ar putea să-ți umple capul cu idei privind o afacere, însă nu-ți permiți să-ți asumi riscuri financiare, oricât de tentante ar fi ofertele. Dacă vrei să-ți aprofundezi relația cu iubitul tău, trebuie să începi să comunici mai eficient cu el.

TAUR – Vei fi mai puțin predispusă să eviți responsabilitățile perioada aceasta, însă riscul există în continuare. Trebuie să înțelegi însă că viața nu înseamnă numai distracție și relaxare. Există posibilitatea să stârnești interesul unui bărbat dacă vei ieși seara în oraș cu prietenele. La muncă, există riscul ca cineva să nu te considere a fi suficient de încredere. Dacă ai copil/copii, există riscul să apară unele probleme pe plan familial.

GEMENI – Relațiile cu persoanele apropiate vor fi tensionate, dar vei reuși să le îmbunătățești dacă vei da dovadă de suficientă bunăvoință. Este posibil să apară o schimbare pe plan profesional: este un moment bun pentru a conștientiza cu adevărat încotro vrei să te îndrepți și de ce ți-ai blocat singură până acum accesul la anumite oportunități. Încearcă să urci scara vieții treaptă cu treaptă, diminuează-ți puțin standardele și folosește-ți la maximu simțul umorului. Vei avea numai de câștigat.

RAC – Trebuie să-ți dedici toate eforturile activităților tale profesionala, chiar dacă rezultatele nu par proporționale cu energia investită. Dacă ești singură, e posibil să întâlnești o persoană care nu locuiește în România și care te va fascina. Te vei simți obosită de rutina care s-a instalat în viața ta, iar soluția este să-ți pui imaginația la treabă. Din punct de vedere fizic, vei fi într-o formă de zile mari.

LEU – Energia și moralul tău vor fi la un nivel minim, însă nu dispera. Încearcă să dialoghezi cu oamenii din jur înainte să te aprinzi toată la fiecare remarcă pe care o fac. Viața ta amoroasă va fi agitată astăzi, dar vei fi determinată să-ți revizuiești comportamentul. Dacă ești singură, conjunctura astrală îți este favorabilă pentru a cunoaște pe cineva.

FECIOARĂ – Poate că este o idee bună să te retragi pe parcursul zilei în “turnul tău de fildeș” pentru a te gândi pe îndelete la lucrurile importante din viața ta. Spre seară, vei petrece clipe minunate alături de familia ta, mai ales dacă ești mamă. O conjunctură favorabilă ți-ar putea aduce o îmbunătățirea a situației materiale.

BALANȚĂ – Ferește-te de deziluzii, atât pe plan profesional cât și pe plan personal. Vei avea tendința de a-ți idealiza dorințele inimii, iar asta îți va aduce decepții. Încearcă să cobori cu picioarele pe pământ și să nu crezi tot ce-ți spun persoanele apropiate. E bine să execuți cât mai bine sarcinile pe care le primești, însă asta nu înseamnă că trebui să devii perfecționistă și să comiți tot felul de excese. Spre seară, partenerul îți va face o propunere care te va încânta și te va neliniști în același timp.

SCORPION – Profită de conjunctura astrală favorabilă pentru a-ți îmbunătăți situația profesională. Este posibil să primești o sarcină care implică mai multe responsabilități, dar care va îmbunătăți modul în care ești privită de către șefii tăi. Încearcă să-ți ții în frâu pornirile cauzate de mânie sau altfel îi vei îndepărta pe cei din jurul tău. Iubitul tău îți va da, spre seară, o veste care te va bucura.

SĂGETĂTOR – Vei avea o stare de spirit pozitivă și te vei simți pe parcursul zilei de joi de parcă ești în stare să muți munții din loc. Lucrurile vor evolua așa cum îți dorești atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, încearcă să-ți faci contacte noi și lucrează la abilitățile tale de negociere. Așteaptă-te la o seară mai puțin liniștită, pentru că partenerul tău fi irascibil din cauza unei zile grele. Încearcă să-l înțelegi și să lași puțin de la tine, pentru că altminteri va izbucni un scandal monstru.

CAPRICORN – Trebuie să duci la capăt obligațiile pe care ți le-ai luat pentru a evita unele complicații în viitor. Dacă ești singură, s-ar putea să ai parte de o întâlnire care va reprezenta cel mai bun moment din viața ta de anul acesta. Folosește-te de anturajul tău pentru a obține ceea ce îți dorești, pentru că prietenele tale vor fi bucuroase să te ajute.

VĂRSĂTOR – Te vei enerva dacă cineva îți va reproșa că ești prea autoritară, însă dacă te vei supune unei introspecții, vei realiza că există un sâmbure de adevăr în această privință. Învață să-ți exprimi sentimentele pentru a nu-i descuraja pe cei care țin la tine. Pe de altă parte, evită să-l idealizezi pe partenerul tău. Dacă îl vei așeza pe un piedestal vei suferi crunt când va ajunge să te dezamăgească pentru prima oară.

PEȘTI – Dacă ești mamă, îți va fi mai greu ca niciodată să dialoghezi cu copilul tău/copiii tăi. Orice vorbă vei spune va fi privită drept un afront sau o dovadă de tiranie. E mai bine să lași lucrurile să se calmeze de la sine decât să încerci să-ți impui voința cu orice preț. Pe plan profesional, te vei simți dezamăgită de slujba pe care o ai. Pentru a te simți mai bine, privește partea plină a paharului și gândește-te că există o mulțime de persoane șomere care și-ar dori din tot sufletul să fie în locul tău.

 

Citeste si...
HOROSCOP! Vezi ce ți-au rezervat astrele în acest weekend!