Prezentatorul știrilor Kanal D, Cristian Sabbagh a profitat de mini vacanța de sărbători pentru a-și face o intervenție de transplant de păr pe care și-o dorea de ceva vreme. El a ales LookClinic, cabinet partener DHI (clinică internațională specializată în implantul de păr).

“În fața publicului nu te poți prezenta oricum. Trebuie să fii impecabil, din toate punctele de vedere”, a mărturisit Cristian Sabbagh pe pagina de socializare.

Problemele cu care se confruntă prezentatorul știrilor nu sunt atât de grave după cum a mărturisit dr. Panagiotis Vogiatzis: “I se vor implanta aproximativ 2000 de rădăcini pentru a avea un rezultat 100% natural. Intervenția durează aproximativ 7-8 ore, nu doare, nu lasă semne, iar de mâine își poate relua activitățile zilnice. O să îi refacem linia frontală prin metoda FUE. Foliculii de păr sunt extrași manual, unul câte unul, din zona donatoare, folosind un instrument chirurgical de unică folosință. Foliculii sunt apoi păstrați la o temperatură specifică, într-o soluție care îi ajută până la implantare. Urmează faza de implantare, când foliculii de păr sunt implantați direct în regiunea cu probleme. E foarte important că nu se crestează scalpul și nu se creează orificii anterior, ca în cazul tehnologiilor mai vechi, astfel încât nu vor exista cicatrici”.

Citeste si...  Motivul pentru care Bahmu nu vrea sa isi mai spele rufele in public: poze compromitatoare?