Prezentatorul știrilor Kanal D, Cristian Sabbagh a profitat de mini vacanța de sărbători pentru a-și face o intervenție de transplant de păr pe care și-o dorea de ceva vreme. El a ales LookClinic, cabinet partener DHI (clinică internațională specializată în implantul de păr).

“În fața publicului nu te poți prezenta oricum. Trebuie să fii impecabil, din toate punctele de vedere”, a mărturisit Cristian Sabbagh pe pagina de socializare.

Problemele cu care se confruntă prezentatorul știrilor nu sunt atât de grave după cum a mărturisit dr. Panagiotis Vogiatzis: “I se vor implanta aproximativ 2000 de rădăcini pentru a avea un rezultat 100% natural. Intervenția durează aproximativ 7-8 ore, nu doare, nu lasă semne, iar de mâine își poate relua activitățile zilnice. O să îi refacem linia frontală prin metoda FUE. Foliculii de păr sunt extrași manual, unul câte unul, din zona donatoare, folosind un instrument chirurgical de unică folosință. Foliculii sunt apoi păstrați la o temperatură specifică, într-o soluție care îi ajută până la implantare. Urmează faza de implantare, când foliculii de păr sunt implantați direct în regiunea cu probleme. E foarte important că nu se crestează scalpul și nu se creează orificii anterior, ca în cazul tehnologiilor mai vechi, astfel încât nu vor exista cicatrici”.