Înregistrări scandaloase la un centru de plasament din Constanţa. Două îngrijitoare se sfătuiau cum să îi bată pe copii, potrivit constanta.ro. După ce discuţia lor a apărut în presă, autorităţile au deschis o anchetă de urgenţă şi le-au suspendat pe cele două femei.

centru_plasament_73794400

Discuţia dintre două educatoare de la un centru de plasament din Constanţa dezvăluie strategia acestora pentru a-i disciplina pe copiii aflaţi în grija lor şi anume, bătaia. Conversaţia celor două educatoare a fost surprinsă pe Facebook de către un părinte şi făcută publică, iar din ea reiese cum cele două discutau despre violenţa la care îi supuneau pe micuţi.

„Pe D. îl iei separat şi îl tragi, măcar să te răcoreşti. Eu l-am caftit odată pe V. şi pe D. până am obosit. Acum, nu mai deschid gura”, a sfătuit-o una dintre educatoare pe cealaltă.

scandal_centru_plasament_00734700

Educatoarele au declarat că totul este o înscenare şi ca le-au fost sparte conturile de Facebook. „I-am zis doamnei că este posibil să mă fi filmat unul cu telefonul. Şi ea zice, stai liniştită că îi luăm telefonul. Oricum nu mă interesează. Îi calc în picioare cu toată direcţia în clădire”, a declarat una dintre educatoarele de la centru.

Direcţia pentru Protecţia Copilului a demarat o anchetă. Cele două femei au fost suspendate din funcţie, iar în funcţie de rezultatul anchetei, acestea riscă să îşi piardă slujba şi să li se întocmească dosar penal.

Citeste si...  Un bărbat, care a tras cu arma într-un club din Mamaia, a fot depistat în Marea Britanie și arestat de pe aeroport la întoarcere în românia