Vei fi şocat când vei afla cine este „subiectul” adoraţiei sale!

  Andreea

Chiar daca s-a despartit de Keo si parea ca toata lumea ei s-a sfarsit, se pare ca Andreea Balan a reusit sa treaca peste momentele grele de dupa despartirea de Keo. Cantareata declara sus si tare ca e cu inima deschisa si vrea sa isi refaca viata.

Andreea 2

Dupa ce a trecut “taifunul”, asa cum ea insasi califica momentul despartirii dintre ea si Keo, Andreea recunoaste ca este cu inima deschisa si isi doreste sa cunoasca pe cineva pentru a putea iubi din nou. Pana atunci, blondina recunoaste insa ca e indragostita… de altceva!

“Plec in Barcelona, intr-o mini-vacanta, pana vineri! Sunt indragostita de vacante si in ultimul an am calatorit destrul de mult! Mi-ar placea o vacanta peste Ocean, insa nu am timp acum! E bine sa calatoresti cand muncesti atat de mult!”, a declarat Andreea Balan cu zambetul pe buze.

Andreea 1

“Eu merg singura, dar acolo vine si verisoara mea cu niste prieteni de-ai ei din America! (…) Normal ca vin si barbati! Noi femeile fara barbati ce-am face? Normal ca vreau sa cunosc pe cineva, viata merge inainte ce sa facem? Problemele se estompeaza cu timpul! Timpul trece, sterge totul, suferinta se duce. Dupa un esec, trrebuie sa vina si fericirea! Sper sa vina cat mai curand!”, a mai declarat Andreea pentru Antena 1.

Chiar daca a fost foarte furioasa la inceput, Andreea sustine ca ea si Keo se inteleg mai bine acum. Nici nu au cum altfel, mai ales ca sunt vecini in duplexul pe care l-au construit impreuna si in legatura cu care trebuie sa finalizeze mai multe demersuri legale.

Andreea Keo

“Am hotarat cu el, na suntem vecini, sa nu mai discutam despre detaliile noastre persoanle, fiecare isi vede de viata lui. Fiecare isi reface viata cu cine doreste! (…) Lucrurile se fac in timp! Nu e o problema spatiul locativ! Mai sunt si alte cupluri asa. Imporatnt e sa ne intelegem! Ne intelegem ca am fost 8 ani impreuna, acum taifunul a trecut, fiecare isi vede de viata lui!”, a mai spus blondina.

Andreea este foarte deschisa atunci cand e intrebata daca exista cineva in viata sa acum. Desi spune ca fostul iubit nu mai are nicio sansa pentru a reveni in inima ei, cantareata este dornica sa cunoasca pe cineva. “Momentan nu, dar sunt cu inima deschisa! Trebuie sa fii asa ca sa cunosti pe cineva si sa te indragostesti!”, a mai declarat Andreea.

 

Citeste si...
Fumezi marijuana? Poti sa ramai fara testicule