E cel mai puternic telefon de pe piaţă, însă puţini au auzit de el.

103404093-465x390

Saygus, o companie din Statele Unite despre care nu s-au auzit foarte multe în ultimii ani, a lansat acum un telefon numit deja „super smartphone”. Saygus V-Squared (poreclit V2) este un nou smartphone „creat cu componente si materiale de ultima generatie”, avand insa un design putin rigid. Funcţioneaza cu Android 4.4 KitKat şi este „dual-boot capable”.

Poate fi încărcată wireless

V2 are multe funcţii interesante, inclusiv un scaner biometric de amprentă în partea dreaptă, Harman Kardon Sound Technology cu 3D Movie Audio şi 2 sloturi microSD ce pot mări capacitatea telefonului până la 256GB. Memoria interna este şi ea imensă: 64GB. Mai mult, noul device are Wireless HD – echivalentul wireless pentru HDMI şi are o cameră principală de 21MP şi una frontală de 13MP, ambele având stabilizator optic.

Conform celor de la Saygus, V2 este rezistent la apă. Alte caracteristici: un display de 5 inch 1080p, infraroşu, procesor quad-core de 2.5 GHz Snapdragon, 3GB de RAM şi o baterie de 3100 mAh care poate fi încarcată wireless. Iar cei de la Saygust susţin că bateria este la nivelul uneia de 4500 mAh.

Citeste si...  Eugen Nicolăescu, posibil viitor ministru de Finanţe