E cel mai puternic telefon de pe piaţă, însă puţini au auzit de el.

103404093-465x390

Saygus, o companie din Statele Unite despre care nu s-au auzit foarte multe în ultimii ani, a lansat acum un telefon numit deja „super smartphone”. Saygus V-Squared (poreclit V2) este un nou smartphone „creat cu componente si materiale de ultima generatie”, avand insa un design putin rigid. Funcţioneaza cu Android 4.4 KitKat şi este „dual-boot capable”.

Poate fi încărcată wireless

V2 are multe funcţii interesante, inclusiv un scaner biometric de amprentă în partea dreaptă, Harman Kardon Sound Technology cu 3D Movie Audio şi 2 sloturi microSD ce pot mări capacitatea telefonului până la 256GB. Memoria interna este şi ea imensă: 64GB. Mai mult, noul device are Wireless HD – echivalentul wireless pentru HDMI şi are o cameră principală de 21MP şi una frontală de 13MP, ambele având stabilizator optic.

Conform celor de la Saygus, V2 este rezistent la apă. Alte caracteristici: un display de 5 inch 1080p, infraroşu, procesor quad-core de 2.5 GHz Snapdragon, 3GB de RAM şi o baterie de 3100 mAh care poate fi încarcată wireless. Iar cei de la Saygust susţin că bateria este la nivelul uneia de 4500 mAh.

Citeste si...  Despre SEX fără perdea: Ce dimensiune are un penis normal?