Cea mai simplă „reţetă” are cel mai bun rezultat

pasiune1

Cuplurile care petrec cel putin o noapte pe luna separat au o viata sexuala mai picanta decat partenerii care impart patul matrimonial in fiecare seara, potrivit rezultatelor unui studiu realizat in Marea Britanie, informeaza dailymail.co.uk.

Astfel, sapte din zece cupluri sunt mai „jucause” in noaptea de dinaintea plecarii in deplasare, dar si dupa intoarcerea partenerului (67%).

pasiune

De asemenea, membrii a opt din zece cupluri care au un serviciu ce presupune deplasari au recunoscut ca dorinta de a face sex creste in timp ce sunt departe, pentru putin timp, de lucrurile obisnuite de acasa.

Totodata, unul din patru cupluri a recunoscut ca dorinta sexuala este mai mare dupa o noapte petrecuta singur in pat. Cuplurile care petrec o noapte sau doua nopti pe luna departe de casa fac sex, in medie, de 110 ori pe an, dublu fata de cei care stau separat mai putin de 12 zile pe an, in cazul acestora media fiind de 56 de ori.

O noapte petrecuta departe unul de celalalt creste si sansele ca seara petrecuta impreuna la intoarcere sa fie plina de romantism. Studiul a fost realizat pe un esantion de 2.007 cupluri.

Citeste si...
Victor Ponta a primit "Crucea Transilvană"