Cele două vedetă au ajuns să se certe  pentru o interpretare?!

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_070414_TCDU5 Ed 10_0178

Transformarea lui Nicole Cherry în Eddy Grant, interpretul hitului “Joanna”, este prilej de ceartă între Horia Brenciu și Andrei Aradits sâmbătă, de la ora 20.30, la “Te cunosc de undeva!”.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_070414_TCDU5 Ed 10_0183

Discuția în contradictoriu a pornit de la atitudinea pe care a avut-o pe scenă Nicole Cherry, în timp ce interpreta acest cântec cu mesaj politic. Aradits i-a spus la repetiții să respecte referința și să nu se miște pe scenă, deși ritmurile piesei te îndeamnă la asta, ceea ce micuța artistă a și făcut. De partea cealaltă, Brenciu i-a reproșat că nu a dansat. “În ciuda faptului că piesa are un astfel de mesaj, totuși Nicole mi s-a părut prea rece. Adică n-a dansat deloc”, i-a spus acesta.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_070414_TCDU5 Ed 10_0187

„Iartă-mă că te contrazic dar, în concursul ăsta, artiștii trebuie să interpreteze și să imite cât de bine pot referința din clip. Dacă ai fi fost interesat de regulamentul concursului, și nu de intrările și ieșirile tale, ai fi realizat pe bune că despre asta e vorba!”, îl întrerupe Aradits, fapt ce-l determină pe Brenciu să-i dea deoparte pe colegii Monica și Pepe și să se mute cu scaunul lângă Aradits, ca să-l convingă pe acesta că el are dreptate. Sesizând tensiunea de la masa juriului, concurenții încep să scandeze, de pe canapea: “Fără violență!”.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_070414_TCDU5 Ed 10_0188

Cum se încheie acest conflict, vedeți sâmbătă, 19 aprilie, de la ora 20.30, în ediția de Paști a show-ului “Te cunosc de undeva!”

 

Citeste si...  S-a aflat secretul bine ascuns al Simonei Gherghe!