Rochiile sunt mereu o alegere bună pentru orice femeie, indiferent de cadrul în care se regăseşte aceasta. Rochiile sunt feminine, rochiile sunt atrăgătoare şi ocupă primul loc în ceea ce priveşte efectul vizual produs. Ȋnsă alegerile facute trebuie să avantajeze, astfel că fiecare detaliu parte din definiţia stilistică a unei rochii este bine analizat.

Cum alegi o rochie pentru a fi o imagine atractivă? Cum alegi ce ţi se potriveşte conform cu liniile corpului, tipul de siluetă, ţinând cont şi de preferinţele personale? Răspunsul poate fi la Bobomoda, acolo unde colecţia de rochii elegante este mai mult decât generoasă. Iată ce recomandări sunt pentru primăvara aceasta și ce opțiuni se vor găsi în cadrul acestui magazin online.

Catifeaua și volănaşele

O astfel de rochie combină în mod armonios două trenduri foarte populare. De data aceasta este vorba de eleganţa unui material ce denotă rafinament prin însăși textura acestuia. Volănaşele sunt parte din design-ul mânecilor, cele care aduc în prim plan un stil interesant, fără a fi un plus de volum în zone nedorite – adesea umerii cu un plus de volum pot ridica probleme celor cu spatele lat, spre exemplu.

Inserțiile de broderie, cu motiv floral și bogat sunt o completare ideală la o rochie neagră, simplă. Practic iese din tiparele clasice. Marele avantaj al unei rochii de acest gen ține de faptul că se potrivește aproape tuturor femeilor, dincolo de diferențele lor privind tipul de siluetă.

Rochia Bella

Poate că numele său nu este ales fără substrat. O vei descoperi că fiind o rochie cu o imagine primăvăratică, asta pentru că are un design acaparat în totalitate de motivul floral. De fapt acest print este și nota sa distinctivă. Mânecă 3 sferturi, rochie scurtă, aceasta pune în evidență picioarele în mod special.

Citeste si...  Pantofi, genți și curele de piele de cea mai înaltă calitate, pe annacori.com

Caprice

Pentru petrecerile de sezon merită să mergi pe un stil mai sexy. Catifeaua este din nou un material ales pentru a contribui cu succes la imaginea elegantă. Aparte de aceasta, nota cromatică este una de luat în seamă, pentru că un albastru intens este tot ce ai nevoie pentru a fi o prezență remarcabilă.

 

Cât despre croi, acesta impresionează desigur, având mâneci lungi, linie mulată, cu pliuri în zona spatelui. Dispune și de un amplu decolteu aici, deci cu atât mai mult atrage priviri.

Rochia Ophelia

Atunci când dorești să ai în vedere un stil ce poate crea o imagine vizuală mai avantajoasă, acest tip de rochie este tot ce ai nevoie. În acest sens, o linie neagră de-a lungul rochiei, dispusă pe laterale, face un contur seducător al corpului și în plus te poate prezenta ca fiind mai slabă, mascând anumite linii mai generoase.

 

Eleganţa unei femei se poate defini în fel și chip. Nu va conta numai ce poartă ci și cum o face și pentru ce asocieri cromatice va opta. Așadar, descoperă la Bobomoda rochii deosebite pe care le vei putea combina cu diverse accesorii, regăsite tot aici. Pagina oficială, bobomoda.ro, dispune de ample colecții din care să alegi tot ce este necesar pentru a completa o ținută.