Alte noi imobile au fost reabilitate termic

reabilitare-termica-bloc

 În săptămâna aceasta Primăria Sectorului 2 a făcut recepţia finală la terminarea lucrărilor de reabilitare termică la alte 7 noi blocuri ce însumează 645 de apartamente de la următoarele adrese: blocul 46 cu 216 apartamente din Şoseaua Pantelimon numărul 260, blocul 29 cu 220 de apartamente din Strada Bodeşti numărul 2, blocul A 2 cu 48 de apartamente din Şoseaua Pantelimon numărul 365, blocul P 15 cu 40 de apartamente din Şoseaua Mihai Bravu numărul 39, blocul P 16 bis cu 32 de apartamente din Şoseaua Mihai Bravu numărul 45, blocul P 12 cu 39 de apartamente din Şoseaua Mihai Bravu numărul 33, blocul P 13 cu 50 de apartamente din Şoseaua Mihai Bravu numărul 35.

În primele trei săptămâni din luna septembrie, Primăria Sectorului 2 a recepţionat 11 blocuri cu un număr de 1092 de apartamente care au fost reabilitate termic, iar în săptămâna 23 – 27 septembrie a.c. au fost recepţionate încă 7 blocuri cu 645 de apartamente, totalul blocurilor reabilitate şi recepţionate în luna septembrie a.c. fiind de 18 blocuri cu 1737 de apartamente.

În vederea realizării execuţiei, în data de 2 octombrie a.c. a fost programată licitaţia publică deschisă prin sistemul Electronic de Achiziţii Publice pentru desemnarea firmelor de construcţii care vor realiza lucrările de reabilitare termică. În ziua de joi, 26 septembrie a.c. ca urmare a constestaţiilor depuse de către S.C. Electrica Serv  – Construcţii Civile şi Edilitare SRL şi S.C. Speed Training M SRL la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, această instituţie a decis suspendarea procedurii de achiziţie publică până la soluţionarea pe fond a contestaţiei, ceea ce va determina prelungirea termenului de începere a lucrărilor.

Pentru alte 552 blocuri cu 29.984 apartamente, în această lună vom transmite către asociaţiile de proprietari, solicitarea conform legii, de a aproba contractul de mandat şi ulterior să le aprobăm în Consiliul Local Sector 2.

Primăria Sectorului 2 suportă integral, costurile aferente reabilitării termice a imobilelor, inclusiv partea prevăzută de Lege pentru a fi asigurată de către asociaţiile de proprietari.

Programul este structurat în funcţie de data depunerii cererilor de către asociaţiile de proprietari la Primărie.

 

Citeste si...  Cum reactivezi spiritul civic al populaţiei