Andreea Marta de la arest la cosmetică.

Andreea Marta a fost anchetată acum o saptămână pentru o vastă reţea de prostituţie. După ce a ieşit din arest ea s-a dus la unul dintre locurile ei preferate un salon de infrumuseţare de unde a plecat foarte veselă.

Soţia lui Codruţ Marta, fostul şef al cabinetului lui Sorin Blejnar, şi-a inceput ziua cu o vitzităla Inspectoratul General al Poliţiei, acestă instituţie o supravegheaza in această perioadă pentru că este cercetată pentru proxenetism. Ea a fost insotita de şoferul ei care a insoţito de la momentul eliberării de luni seară, şi care i-a cărat o sacoşa tot drumu.

Andreea aţinut un teanc de documente si după o oră a ieşit zămbind din sediul poliţiei si acest lucru inseamnă ca oamenii legii nu i-au mai făcut nici un alt necaz decat are deja. După ce a scăpat de griji ea si ,,umbra” ei au ajuns la un salon din Dorobanţi un a stat o perioada de timp. ,,Proxeneta VIP-urilor a ieşit relaxată, pensată si aranjată aşa cum se cade unei doamne care are numai foarte caştigurii de pe urma infăţişarilor.

 

Alexandra Pascu.

Citeste si...  Andreea Mantea ar putea să se angajeze la "stat"