Life, Stiri

Andreea Marta de la arest la cosmetică.

Andreea Marta de la arest la cosmetică.

blankAndreea Marta a fost anchetată acum o saptămână pentru o vastă reţea de prostituţie. După ce a ieşit din arest ea s-a dus la unul dintre locurile ei preferate un salon de infrumuseţare de unde a plecat foarte veselă.

Soţia lui Codruţ Marta, fostul şef al cabinetului lui Sorin Blejnar, şi-a inceput ziua cu o vitzităla Inspectoratul General al Poliţiei, acestă instituţie o supravegheaza in această perioadă pentru că este cercetată pentru proxenetism. Ea a fost insotita de şoferul ei care a insoţito de la momentul eliberării de luni seară, şi care i-a cărat o sacoşa tot drumu.

Andreea aţinut un teanc de documente si după o oră a ieşit zămbind din sediul poliţiei si acest lucru inseamnă ca oamenii legii nu i-au mai făcut nici un alt necaz decat are deja. După ce a scăpat de griji ea si ,,umbra” ei au ajuns la un salon din Dorobanţi un a stat o perioada de timp. ,,Proxeneta VIP-urilor a ieşit relaxată, pensată si aranjată aşa cum se cade unei doamne care are numai foarte caştigurii de pe urma infăţişarilor.

 

Alexandra Pascu.

blank