Administratie Locala

Zilele Mustului și Vinului în noua Piaţă Obor

Bucureşteni de toate vârstele sunt așteptați la marea sărbătoare a Zilelor Mustului și Vinului care va avea loc în noua Piață Obor sâmbătă, 27 septembrie și duminică, 28 septembrie a.c. între orele 09.30 – 13.30.

508x318_sirop-din-must-de-struguri-57331

         Cu această ocazie cumpărătorii sunt așteptați la cele aproximativ 70 de standuri și tarabe ale celor mai renumiţi producători din zonele tradiţionale viticole ale țării care au adus în noua Piață Obor mărfuri de foarte buna calitate,  special pentru acest eveniment.

        Pentru ca atmosfera să fie cu adevărat de sărbătoare, în noua Piaţă Obor vor avea loc spectacole de muzică populară din zona Moldovei care vor fi susţinute de interpreţi consacraţi care vor încânta auditoriul cu piesele lor și al căror program se va desfășura astfel:

·        sâmbătă, 27 septembrie  între orele 09.30 – 13.30 vor cânta Ion Alungulesei, Elena Sima și Ancuța Corlățean,

·         duminică, 28 septembrie între orele 09.30 – 13.30 vor cânta Ștefania Rareș, Ioan Chirilă și Nicoleta Marin.

          Membrii ansamblului folcloric ”Dorulețul” vor dansa pe scena spectacolului și alături de bucureștenii care vor veni să-și facă cumpărăturile de toamnă din noua Piață Obor și vor degusta din bunătățile pregătite cu ocazia sărbătorii Zilelor Mustului și a Vinului.

         Un moment aparate al spectacolului artistic va fi reprezentat de recitatul copiilor de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului a Primăriei Sectorului 2 care vor aduce fericire în sufletul bucureştenilor cu programul lor de cântece şi dansuri populare româneşti.