WhatsApp
IT&C

WhatsApp anunță noi schimbări. Funcția pentru care va trebui să plătești

Aplicația de mesagerie WhatsApp a anunțat eliminarea unei funcții utilizate de milioane de utilizatori. Conversațiile nu vor mai fi arhivate gratuit în conturile de Google Drive.

Aplicația WhatsApp a anunțat o schimbare semnificativă la serviciile de mesagerie. Utilizatorii își vor pierde accesul gratuit pentru serviciie de back-up stocate în conturile Google Drive.

WhatsApp renunță la o funcție utilizată la nivel mondial

Facilitatea care a permis până acum arhivarea conversațiilor fără a afecta spațiul de stocare gratuit de 15 GB dispare începând cu acest an. Utilizatorii WhatsApp care vor totuși să beneficieze în continuare de acest serviciu de stocare au posibilitatea de a plăti pentru suplimentarea spațiului prin Google One. Astfel, sunt disponibile trei planuri de abonament, lunar sau anual.

WhatsApp

Tarife pentru menținerea planului de stocare

Prețurile lunare pornesc de la 1,99 dolari pentru funcția Basic de 100GB, la 2,99 dolari pentru varianta Standard de 200 de GB până la 9,99 dolari pentru opțiunea premium de 2 Tb. Costul pentru abonamentele anuale sunt de 19,99% pentru varianta Basic, de 29,99% pentru planul Standard și de 99,99% pentru varianta Premium de 2TB.

WhatsApp pune la dispoziția utlizatorilor care nu doresc achiziționarea unui abonament o alternativă pentru a gestiona mai bine spațiul de stocare disponibil. Mai exact, în WhatsApp, Setări, Stocare și Date, se va selecta Administrare Stocare. Meniul accesat vă pune la dispoziție metode diverse pentru a utiliza eficient spațiul de stocare.

WhatsApp

WhatsApp introduce o funcție suplimentară pentru utilizatorii web

Nu demult, compania care a dezvoltat aplicația de mesagerie a introdus o funcție care le permite utilizatorilor actualizarea statusului fie folosind versiunea din browser fie aplicația de pe laptop/desktop.

Funcția de status pe aplicație a fost limitată doar la dispozitivul principal al utilizatorului. Adică, actualizarea statusului nu putea fi efectuată de pe alte dispozitive decât cel principal, potrivit Economic Times.

blank