Life

Vrei un sex provocator si incitant? Invata sa faci striptease!

Daca ai impresia ca tu nu poti sa faci striptease, gandeste-te din nou! Elementele de baza ale acestuia sunt la foarte simple. Vezi cum sa faci striptease „ca la carte”!poza 1

Atitudinea

Stripteaseul este o parte miscari si trei parti atitudine. Daca persoana care face striptease se simte sexy, acest lucru se va transmite oricui se uita. Ai putea purta si o punga de hartie in timp ce faci striptease in bucatarie si tot vei reusi sa starnesti dorinta in partenerul tau daca o faci simtind si traind senzualitatea.

Corpul

Prea multe persoane spun ca nu pot face striptease pentru ca pur si simplu trupul lor nu e suficient de bun. Intrebarea noastra este – destul de bun pentru ce? Mai mult ca sigur partenerul iti gaseste corpul atragator si il iubeste exact asa cum e. Si ar fi foarte excitat de unduirile acestuia daca te-ai decide pentru o reprezentatie de striptease.

Costumul

Desi nu ai nevoie de nimic special, poate fi distractiv sa joci un rol de asistenta medicala sau de servitoare franceza. Sex shopurile ofera orice fel de costumatie pentru orice fantezie sexuala posibila. Ce crezi ca l-ar incita pe partenerul tau?

Fa exercitii de… striptease

Daca vrei sa inveti arta stripteaseului, cauta pe Internet clipuri cu persoane care fac striptease sau danseaza  (poate chiar scene din filme cunoscute) si s-ar putea sa gasesti si cursuri speciale la salile de dans sau gimnastica. Daca vrei sa inveti in intimitatea casei tale, poti apela la ajutorul cartilor si DVD-urilor disponibile online si in magazine.

Stripteaseul poate fi un exercitiu foarte bun pentru corpul tau. Ele ajuta la formarea unor picioare lungi si suple si chiar un posterior grozav. Dar cea mai importanta parte a corpului care beneficiaza de aceste „exercitii” este creierul. Stripteaseul iti poate da incredere in tine si in corpul tau si iti poate permite sa te misti in asa fel in fata partenerului incat sa faceti sex uimitor.

Stripteaseul este o portie de tachinare. O portie de dorinta pusa la foc mic. O promisiune pentru ce va veni. In cluburi, promisiunea este in general goala. Dar in intimatatea dormitorului, se poate transforma intr-un show care va va arata destul de clar de ce multi oameni considera dansul una dintre cele mai frumoase forme de preludiu.

Deci, nu te gandi ce ar putea spune vecinii. Trage draperiile si fa-ti intrarea in scena. Putina muzica si lumina potrivita te vor ajuta mai ales la inceput. Si daca miscarile corpului tau par stangace si nu te fac sa te simti sexy, privirea partenerului tau cu siguranta iti  va fi de mare ajutor.

blank