Life

Vrei o noapte pasională? Iată câteva sfaturi pentru pregătirea dormitorului

Multe femei viseaza la nopti pasionale iar pentru acest lucru ar trebui mai intai sa stie cum trebuie pregatit dormitorul ca totul sa fie perfect. Iata cateva sfaturi.

Alege asternuturi scumpe. Patul ar trebui sa fie extrem de confortabil pentru ca oaspetele tau sa nu isi doreasca sa mai plece din el. Cred ca rosul aprins este cel mai sexy. Lenjeria de pat ar trebui sa fie din bumbac sau matase pentru a fi cat mai delicata cu putinta. Acopera patul cu o cuvertura de catifea si cu cat mai multe perne. Imi place sa combin perne care au husele din tesaturi cat mai diferite. Si acestea ar trebui sa fie in tonuri de rosu ca sa nu pari foarte excentrica.

Lumina trebuie sa fie difuza. Iluminatul este cel mai important element cand vine vorba de crearea atmosferei. Fiecare camera are nevoie de o piesa centrala. In plus, poti aduce sfesnice cu lumanari pe care le poti aseza in jurul patului. Lumina difuza este cheia, asa ca incearca, pe cat posibil, sa creezi o atmosfera potrivita.

Pregateste atmosfera. Lasa cateva perne pe podea. Daca va intoarceti acasa dupa o seara petrecuta in oras, e dragut sa nu va aruncati direct in pat. Vrei sa existe un element care sa conduca la asta, iar ideea e ca dormitorul tau sa inspire, in acelasi timp, delicatete si opulenta.

Aprinde cateva lumanari. Aprinde in acelasi timp una cu parfum floral si una cu aroma de mosc, dar tine-le in locuri diferite. Tine una langa pat si una pe pervaz.

Lasa-ti hainele la vedere. Rochii de seara, kimono-uri, lenjerie intima: alege cateva piese interesante si lasa-le pe spatarul unui scaun sau in dulap, dar la vedere. Ar trebuie sa lasati mereu un detaliu vestimentar la vedere, care sa incite conversatia. Pune soundtrack-ul din Twin Peaks si actiunea va decurge de la sine.