International, Stiri

Vrei cea mai bună promovare?! Scoate-ţi sfârcurile pe scenă!

Oribil! Lil Kim a şocat şi cu pantalonii scurţi care au arătat… prea mult!

vedeta-sfarcuri-par_01_5236fed1bb

A intrat într-un con de umbră de câţiva ani, dar, în puţinele concerte pe care le mai are caută cu tot dinadinsul să se evidenţieze. Dacă nu prin talent, măcar prin atuurile fizice … arătate în exces.

sfarc

Lil Kim este o rapperiţă a cărei eră a apus. Cu toate că s-a pus praful peste cariera ei, timpul a fost blând cu trupul solistei.

sfarc-5

Formele vedetei încă sunt la fel de apetisante ca în anii ’90 sau 2000, când cânta alături de nume mari ale scenei internaţionale.

sfarc-2

Se pare că acesta este şi singurul atu pe care ea mai mizează. Şi asta pentru că Lil nu se sfieşte să-şi arate părţile intime în cele câteva show-uri în care mai este chemată. Recent, în timpul unui concert, cântăreaţa, cunoscută şi pentru alegerile vestimentare exchibiţioniste, a adoptat o costumaţie care i-a dezvăluit mult prea mult.

sfarc-3

Sutienul a fost neîncăpător pentru sânii artistei, aşa că sfârcurile au dat pe afară, iar materialul ales pentru pantaloni se pare că a fost puţin cam … transparent.

sfarc-4

Vedeta nu a purtat chiloţi şi, când s-a crăcănat pe scenă s-a putut vedea un detaliu mai… şi mai ruşinos. Lil nu a apucat să se epileze inghinal şi de pe sub colant se putea vedea ceea ce părea a fi… părul pubian.

 

 

 

blank