Vlad
Life

VLAD POPESCU PIEDONE, GEST IMPRESIONANT DE 8 MARTIE. UNDE A FOST VĂZUT FIUL LUI CRISTIAN POPESCU PIEDONE

Doamnele și domnișoarele din Sectorul 5 al Capitalei au avut parte de o surpriză frumoasă! Vlad, fiul lui Cristian Popescu Piedone, a oferit tuturor femeilor flori cu ocazia zilei de 8 martie. Mai mult decât atât, edilul a anunțat că îi va preda ștafeta juniorului.

În data de 8 martie este Ziua Internațională a Femeilor, o sărbătoare ce a luat naștere în 1857, în urma unui protest al muncitoarelor care au cerut reducerea zilei de muncă, salarii mai mari și condiții mai bune de muncă.

Așadar, această zi este un bun prilej pentru bărbații care doresc să își arate aprecierea față de doamnele și domnișoarele din viața lor. De asemenea, și unele oficialități aleg să aducă un zâmbet pe buzele femeilor. Așa cum s-a întâmplat astăzi în Sectorul 5 al Bucureștiului, unde fiul primarului Cristian Popescu Piedone a împărțit trandafiri.

Fiul lui Cristian Popescu Piedone a împărțit flori pe străzile Sectorului 5

Vlad Popescu Piedone a moștenit spiritul comunicativ de la tatăl său, primarul Sectorului 5. Așadar, de 8 martie, s-a înarmat cu voie bună și multe flori pentru a le face femeilor din Capitală o zi mai frumoasă. Mai mult decât atât, Cristian Popescu Piedone a postat un mesaj special în mediul online, unde a vorbit despre încrederea și sprijinul pe care i le-a oferit fiului său. De asemenea, a menționat că îi va preda ștafeta.

„De ziua dumneavoastră, onorată doamnă, de ziua dumneavoastră, stimată domnișoară, seniorul PIEDONE vă oferă o poiană de flori și un munte de recunoștință! Doamnelor și domnișoarelor, astăzi, în zi sfântă a lui Mărțișor, Piedone senior predă ștafeta comunității… lui Piedone junior!

Născut din sângele meu, Vlad Popescu Piedone are educația și setea de succes, orgoliul și spiritul de luptă atât de necesare tuturor reușitelor vieții! Cu încrederea și cu sprijinul dumneavoastră, cu sfaturile și cu sprijinul meu necondiționat în umbra lui, VLAD POPESCU PIEDONE va duce povestea mai departe și va FACE IMPOSIBILUL POSIBIL în Sectorul 5! Cu respect, seniorul Piedone.”, a scris Cristian Popescu Piedone pe pagina de Facebook.

Vlad Popescu Piedone nu a oferit doar flori, ci a și discutat cu persoanele pe care le-a întâlnit. Atât femeile, cât și bărbații au fost încântați să îl vadă și să îi strângă mâna. Iar el a fost bucuros să schimbe câteva vorbe cu locuitorii Sectorului 5.

blank