Life

Vizante a ajuns in stare grava la spital

Actorul Marius Florea Vizante a ajuns de urgenta a Spitalul Militar din Capitala, joia aceasta, dupa ce a rams intelepit si nu s-a mai putut misca.

Vizante-a-ajuns-in-stare-grava-la-spital--Verdictul-medicilor-este-dur
In timp ce se spala pe cap, Vizante a ramas blocat si a avut nevoie de interventia medicilor. Acestia l-au pus inapoi pe picioare, insa previziunile nu sunt cele mai bune pentru celebrul actor.

Marius Florea Vizante a fost externat, insa e nevoit sa faca un tratament intensiv la domiciliu. Acum actorul se afla in confortul casei sale si urmeaza cu strictete sfaturile medicilor:

Va multumesc din suflet ca va faceti griji pentru mine. Sunt bine, inca traiesc. Joi seara m-au si externat medicii, nu avea rost sa ocup aiurea un pat in spital, cand acel pat ii putea fi de folos altcuiva. Ma simt bine, durerile m-au mai lasat. Iau calmante inca, am venit acasa cu o sacosa de pastile, dar macar am scapat de perfuzii“, a declarat Marius Florea Vizante.

Actorul se simte mai bine, insa durerile de coloana inca il supara si nici nu se poate misca in voie. “De obicei seara fac osteopatie, masajul ma ajuta cu oasele si durerile. Ma simt ceva mai bine“, a mai spus el.