Viviana Sposub
Life

Viviana Sposub debutează în lumea filmului! Ce rol joacă George Burcea în cariera tinerei

Viviana Sposub se lansează în lumea filmului. Vedeta va debuta într-o peliculă regizată de George Burcea.

Viviana Sposub, la început de drum

Viviana Sposub își construiește o carieră de succes. Bruneta este implicată în mai multe proiecte și reușește să facă fața programului încărcat. Iubita lui George Burcea face parte de echipa „Bravo, ai stil” și este în așteptarea noului său rol.

„Pregătesc cu multă emoție lansarea unei piese care sper să fie pe placul publicului. O altă calitate pe care pot spune că am descoperit-o și fructificat-o la este talentul actoricesc. Desigur că îmi doresc poate chiar să mă perfecționez în această direcție, mai ales că primul rol din viața mea se apropie. Voi face parte din producția și astfel, voi avea ocazia să îl însoțesc încă o dată pe George pe set, de data aceasta în calitate de colegă”, a precizat Viviana Sposub.

George Burcea o ajută să crească

George Burcea a lansat, acum ceva timp, volumul „Scrisoare către Ceaușescu”. Acum, actorul este pregătit să meargă mai departe și să regizeze o producție.

„Inspirat dintr-un caz real, ‘Scrisoare către Ceaușescu’ spune povestea Mariei Drumeș, soție și mamă a doi copii , care este victimă a violenței domestice în anii de final ai comunismului. Romanul este structurat în două părți. Prima parte se petrece în ultimii ani ai comunismului. Maria, o mamă șomeră, terorizată de soțul ei, îi scrie o scrisoare lui Ceaușescu, în speranța că acesta o va ajuta să-și schimbe viața”, se arată pe site-ul oficial scrisoarecatreceausescu.com.