Showbiz, Stiri

Visele Iuliei Vântur legate de Salman Khan, spulberate!

Celebrul actor indian preferă acţiunile caritabile, în locul… femeilor

  salman-khan

Idolul indienilor, actorul Salman Khan, a acceptat zilele trecute să vorbească în premieră despre viaţa lui amoroasă, răspunzând la întrebări din cauza cărora altădată lua foc. Starul în vârstă de 47 de ani a ţinut să le lămurească pe toate pretendentele la inima lui că nu e deloc interesat de însurătoare, ci mai degrabă de proiecte caritabile.

În urmă cu câteva luni, atât presa din Asia, cât şi cea din România au relatat pe larg despre iubirea dintre Salman Khan şi prezentatoarea Pro Tv, Iulia Vântur. Între timp, actorul indian a mai fost cuplat de jurnalişti cu multe alte frumuseţi. Însă nici una dintre aceste relaţii nu a fost atât de serioasă încât să-l facă să se gândească la căsătorie.

Zilele trecute, starul cu o avere de peste 250 de milioane de dolari a dat un interviu în care a ţinut să lămurească problema: “Nu mă interesează însurătoarea. Mă dedic filmelor mele şi muncii caritabile. Femeile care au fost în viaţa mea nu au suportat că nu au fost pe primul loc şi atunci relaţiile sau idilele s-au destrămat”, a mărturisit Salman.

De altfel, vorbele lui au o bază cât se poate de reală. În ultima jumătate de an, starul a plătit cu bani grei, prin fundaţia lui, “Being Human”, medici foarte buni din India, pentru a pune implanturi cohleare copiilor sărmani care nu-şi permiteau operaţiile de recăpătare a auzului. “Sunt mii de oameni care vin să-mi ceară ajutorul în fiecare zi. Unii cer bani să trăiască, alţii – pentru a-şi trata copiii de diverse boli. Din păcate, nu ne permitem să-i ajutăm pe toţi”, a mai spus Salman Khan.