În ultimii ani, românii au început şi ei să sărbătorească Halloween-ul, împrumutând sărbătoarea atât de iubită de americani. An de an, cluburile se umplu de tineri costumaţi şi machiaţi cât mai ciudat şi înfricoşător, iar cei care vor cu adevărat să rupă gura târgului au acum câteva ponturi de la un specialist în ale machiajului.

goldie_starling5_82008500

Machiajul este fără îndoială o artă, iar fiecare Halloween reprezintă o provocare pentru profesioniştii în domeniu. Angie Starling, pe numele de scenă Goldie Starling, a decis însă să vândă câteva secrete păstrate cu sfinţenie de orice make-up artist şi a postat pe Internet o serie de tutoriale pentru Halloween, cu ajutorul cărora oricine îşi poate crea o figură înfricoşătoare.

Puteţi fi, de exemplu, Davy Jones, celebrul personaj din Piraţii din Caraibe, un zombie, o victimă a lui Jack Spintecătorul sau chiar Jack Spintecătorul. Dacă timpul este limitat şi la fel şi răbdarea când vine vorba de detalii, puteţi opta pentru machiaje ceva mai simple, cum ar fi o seducătoare regină păianjen sau o vrăjitoare sexy, cu un machiaj în stil gotic.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=K7ANdd3doVI]

Citeste si...
Legende și superstiții despre Halloween

Machiajul „Davy Jones” este, probabil, cel mai dificil de realizat şi este nevoie de răbdare, timp şi de ceva mai multe produse cosmetice. Tutorialul a strâns mii de vizualizări pe YouTube şi cu siguranţă va „exploda” odată cu apropierea Halloween-ului, care se sărbătoreşte pe 31 octombrie.

Machiajul de regină păianjen este, probabil, cel mai simplu de realizat şi ceva mai accesibil pentru oricine are o trusă de machiaj în casă sau pe la prietene, după caz.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Ij3OuG-RsEc]