Life, Stiri

VIDEO: Cum se obtin cu adevarat mancarurile perfecte pe care le vedem in reclame.

Stii de ce imaginile si reclamele cu burgeri mari si perfect rotunzi, cu rosii suculente si salata proaspata sunt atat de apetisante? Pentru ca mancarea din reclame nu este aceeasi cu cea de acasa. Practic, pentru filmarea spoturilor video exista stilisti care apeleaza la trucuri speciale.

Cum se obtin cu adevarat mancarurile perfecte pe care le vedem in reclame. VIDEO
Un artist din Australia ilustreaza, in trei videoclipuri, diferenta dintre burgerii, inghetata si bauturile preparate in realitate si stilizarea acestora in scopuri publicitare.

Aceste trucuri de stilizare sunt subiectul celor trei videoclipuri ale creatorului video din Australia Minhky Le, intitulate “Mancare adevarata, dar nu chiar”, scrie dailymail.co.uk.

Le, de asemenea designer grafic, a participat la un curs de doua zile despre stilizarea mancarii, tinut de un specialist din acest domeniu cunoscut pe plan mondial, Denise Vivaldo.

“Prin folosirea vopselei de mancare, a vatei de umplutura, a ghetei de imitatie si a unei game vaste de alte mijloace istete, aceste filme exploreaza numeroasele trucuri care ne sunt prezentate de catre industria comerciala in vietile noastre zilnice”, scrie artistul ae site-ul sau, Whisk Films.

[vimeo 111076177 w=500 h=213]

Real Food, But Not Really. | ‘Something Savoury’ from Minhky Le on Vimeo.

 

[vimeo 111076179 w=500 h=213]

Real Food, But Not Really. | ‘Something Sweet’ from Minhky Le on Vimeo.

 

[vimeo 111076178 w=500 h=212]