Showbiz, Stiri

Victima propriei grandomanii! Cheloo nu mai are cum să dreagă busuiocul!

Penibil! El spune că a ajuns jurat la X Factor pentru că a fost forţat şi ameninţat!

media_138640353820538700

Cheloo, juratul de la X-Factor aflat in plin scandal dupa ce facut remarci homofobe la adresa concurentului Paolo Lagana, a declarat ca a fost mituit ca sa participe la emisiune!

Aflat la un concert la Braila, anul trecut, Cheloo a dat mai multe declaratii in raspar presei locale. Intrebat despre cooptarea sa ca jurat la emisiunea X-Factor, Cheloo a raspuns: “Am fost amenintat, fortat si mituit”. Chestionat daca a fost impresionat pana la lacrimi de prestatia vreunui concurent, membrul trupei “Parazitii” a parat: “Nu m-a facut nimeni sa plang, ma confundati cu Dan Bittman”. Cheloo a dat cateva declaratii socante si despre viata sa: “Eu nu am avut parte de niciun moment frumos in viata mea, am avut numai momente urate, de aceea am ajuns in halul in care sunt azi… Eu nu am viata sentimentala pentru ca sunt bolnav psihic. Eu ma tratez, nu iubesc”.

Bietul de el, declaraţiile date la nimereală nu au cum să mai schimbe părerea publicului despre el. Cheloo s-a dovedit rasist, misogin, semidoct şi, dintre toate ce-i mai grav, este lipsit de demnitate şi toleranţă!