Vica Blochina
Showbiz

Vica Blochina, necruțătoare cu Oana Roman: O babă nebună! Cele două au fost prietene la cataramă

Mara Bănică și Vica Blochina au intervenit în scandalul dintre Oana Roman și Selly. Fiica lui Petre Român l-a criticat pe tânăr, iar asistentă de la Antena 1 și fosta belarină au reacționat imediat.

Mara Bănică și Vica Blochina s-au întâlnit la locuința fostei asitente de la „Acces Direct”. Cele două s-au plimbat prin biblioteca Oanei, prilej cu care au început să discute despre scandalul dintre Oana Roman și Selly. Mara a fost cea care a deschis acest subiect și a întrebat-o pe Vica Blochina de partea cui se poziționează.

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a susținut că îl susține categoric pe Selly. Fosta asistentă de la „Acces Direct” a fost total de acord cu Vica Blochina. Mai mult decât atât, Marei Bănică nu îi vine să creadă că Oana Roman l-a criticat pe vlogger.

„Bă, dar cum mă să te iei de Selly? Bă, de ce nu te iei de Gheboasă, bă frate. Zici de ăla că e băiețaș. Băi, dar de ce să te iei de cineva, așa. Uite ajung și eu la bătrânețe, adică nu m-am luat toată tinerețea mea de cineva. Înnebunim la bătrânețe?”, a spus Mara Bănică.

Val de critici la adresa Oanei Roman

Vica Blochina a susținut că Oana Roman este „o babă nebună” care l-a criticat pe „cel mai tare puști”. De asemenea, fosta balerină și-ar dori ca fiul ei să fie la fel cum este Selly. Mara Bănică a mai spus că dacă ar fi în locul fiicei lui Petre Roman, nu ar mai putea critica pe nimeni.

„Eu sunt militantă. A pufnit-o, a plesnit-o pe doamna Roman peste ochi și s-a luat de acest puști care e absolut. Este cel mai… Eu mi-aș dori ca și copilul meu să fie…”, a spus Vica Blochina.

Vica Blochina

„Bă, și eu la fel. Eu am zis asta când l-am cunoscut. În sfârșit, ideea e că nu este vorba despre cât am citit sau nu am citit decât în cercul nostru intim de prieteni, sora noastră, dacă înțelegi ce vreau să spun. În rest, li se rupe oamenilor, crede-mă.”, a continuat Mara Bănică.

Ulterior, cele două s-au prefăcut că citesc în ideea de a o ironiza pe Oana Roman. Mai mult decât atât, Mara Bănică s-a prefăcut că ghicește în cafea și a continuat jignirile la adresa fostei soții a lui Marius Elisei.

„În zeama de cafea a zis așa: «La drum de seară, te înjură o damă de tobă. Cum e dama de tobă, ca să mă înțelegi, mai grasă așa, mai plinuță ea, un pic»”, a încheiat fosta asistentă de la Antena 1 pe Instagram.

blank