Life

Vezi cum stai cu dragostea şi banii în această săptămână

BERBEC 21 martie – 19 aprilie | Dragoste: Dacă aţi avut parte de tensiuni sau conjuncturi nefaste în cuplu, acum situaţia se destinde. Apar noi oportunităţi, aveţi parte de aventură, iar acest lucru vă aţâţă simţurile şi puteţi întâlni dragostea în cale. Financiar: Se revigorează interesul pentru bani, afaceri, investiţii, medii financiare, profit sau diverse avantaje materiale. Sănătate: Daţi semne de revigorare mai ales dacă aţi avut parte de vacanţă. Acum este momentul să vă rezolvaţi unele probleme minore de sănătate.

TAUR 20 aprilie – 21 mai | Dragoste: Aveţi parte de o atmosferă de vis, care poate aprinde oricând flacăra iubirii, care vă împinge să vreţi mai mult, să vreţi totul, să vreţi acum! Financiar: Creşte agitaţia în zona colaborărilor şi a contractelor. Unele sunt impulsionate, altele devin stresante. Încercaţi să evitaţi cheltuielile excesive, speculaţiile şi tot ce ar putea implica un risc financiar. Sănătate: Nu duceţi lipsă de energie şi vitalitate în această perioadă, ba chiar s-ar putea să manifestaţi un interes mai ridicat pentru activităţi fizice: drumeţii, sport etc.

GEMENI 22 mai – 21 iunie | Dragoste: Găsiţi cuvintele potrivite pentru a ajunge la sufletul persoanei dragi, primiţi mesaje şi declaraţii de dragoste sau aflaţi lucruri utile bunului mers al relaţiei. Financiar: Efort mare, presiune, provocări, decizii, iniţiativă şi eficienţă. Cam aşa se poate rezuma această perioadă. Financiar, obţineţi atât cât vă trebuie, ba poate şi ceva în plus. Sănătate: Vă consumaţi foarte mult şi există un risc de accidentare sau de afecţiune acută, cu evoluţie rapidă şi de scurtă durată (o infecţie sau o inflamaţie).

RAC 22 iunie – 22 iulie | Dragoste: Experimentaţi un stil de viaţă puţin diferit faţă de cel obişnuit. Predispoziţiile romantice, delicate şi sfioase pălesc, în locul lor impunându-se un robust instinct sexual, dublat de o marcantă componentă cerebrală. Financiar: Vă descurcaţi foarte bine în chestiunile de natură financiară şi chiar intelectuală, în cele comerciale sau în cele creativ-artistice. Banii trag la dvs. şi asta nu este tocmai rău. Sănătate: Sunteţi foarte activ din punct de vedere nervos, stare care vă generează forţă mentală, curiozitate şi optimism, însă sunteţi predispus şi la stres.

LEU 23 iulie – 22 august | Dragoste: Aveţi un farmec sporit şi o putere de seducţie aparte, ce atrage ca un magnet asupra dvs. atenţia sexului opus şi creează ocazii propice înfiripării iubirii sau desfăşurării jocurilor amoroase. Nevoia de a primi şi de a dărui afecţiune creşte. Financiar: Vă folosiţi toată priceperea şi ingeniozitatea pentru a vă spori veniturile sau pentru a obţine răsplata care consideraţi că vi se cuvine. Sănătate: Aveţi o stare de spirit bună, veselă şi binevoitoare. Imunitatea organismului este în creştere faţă de săptămânile trecute.

Fecioară 23 august – 22 septembrie

Dragoste: Aveţi forţă şi magnetism, ceea ce vă face să radiaţi de încredere şi să fiţi mai sigur pe dvs. Toate acestea sunt calităţi care atrag, fascinează, cuceresc. Lor li se alătură şi puterea de seducţie a cuvântului, pe care acum îl folosiţi cu şi mai mare îndemânare decât de obicei. Există totuşi riscul de a avea o dezamăgire, dar există şi posibilitatea să nu conştientizaţi deocamdată latura problematică a situaţiei. Oricum, libertatea de a alege sau de a acţiona este viciată.

Financiar: Sunt puse în evidenţă aptitudinile organizatorice şi capacitatea de comandă, inteligenţa, pregătirea, îndemânarea. Se poate să vi se încredinţeze o funcţie, o sarcină mai deosebită sau să faceţi dovada unui talent particular care vă aduce în atenţia publicului său a superiorilor, să vă evidenţiaţi cumva, să primiţi un premiu sau o distincţie. În ceea ce priveşte banii, deşi prin performanţele dvs. îi meritaţi cu prisosinţă, este posibil ca efortul să nu vă fie răsplătit pe măsură sau să apară întârzieri la plată.

Sănătate: Sunteţi în mare formă! Cel puţin în această perioadă. Aveţi vitalitate, putere, agilitate, flexibilitate şi dorinţă de mişcare. Se poate însă ca presiunea nervoasă să fie cam mare şi să se traducă prin nelinişte, agitaţie sau iritabilitate. Aveţi grijă la felul cum conduceţi şi la deplasările pe care le faceţi în general.

BALANŢĂ 23 septembrie – 22 octombrie | Dragoste: Venus dă undă verde vieţii sociale, prieteniei şi activităţilor de grup, încurajându-le să susţină, să fortifice, să medieze şi să armonizeze dragostea şi mariajul. Ieşirile şi socializarea sunt benefice vieţii în doi. Financiar: Aveţi atenţia îndreptată în direcţia banilor: intreprindeţi, iniţiaţi, vă agitaţi, poate chiar luptaţi pentru a vă conserva sau creşte veniturile. De asemenea, aveţi idei de afaceri şi este posibil să faceţi şi o achiziţie mai importantă. Sănătate: Nu sunteţi în formă maximă în această perioadă. Nu aveţi foarte multă energie, iar rezistenţa organismului nu mai este la fel de bună.

SCORPION 23 octombrie – 21 noiembrie | Dragoste: Armonia afectivă sau conjugală este greu de atins. Poate din cauză că există prea multă determinare sau poate din cauză că nu aveţi suficientă răbdare pentru a vă construi o strategie sau fiindcă nu dispuneţi de suficientă obiectivitate. Financiar: Trebuie să ştiţi cum să vă dozaţi competitivitatea şi diplomaţia: dacă găsiţi combinaţia optimă, succesul este al dvs. Sănătate: Este recomandat să faceţi mai multă mişcare pentru a mai consuma din forţa fizică şi pentru a scăpa de stresul ce vă înconjoară.

SĂGETĂTOR 22 noiembrie – 21 decembrie | Dragoste: Singurătatea este exclusă, ofertele amoroase nu vă lipsesc şi aveţi privilegiul de a alege. Dacă aţi ales deja, aveţi privilegiul de a beneficia de atenţie şi de susţinere din partea partenerului de viaţă. Financiar: Este de aşteptat să atingeţi un obiectiv important, să obţineţi o promovare, să vi se acorde un premiu, o distincţie etc. Sănătate: Aveţi mult entuziasm, dar nu sunteţi într-o formă fizică de invidiat. În această perioadă imunitatea este scăzută şi pot exista slăbiciuni ascunse.

CAPRICORN 22 decembrie – 19 ianuarie | Dragoste: Acum puteţi analiza detaliile subtile şi aspectele psihologice ale vieţii relaţionale, puteţi diseca frustrările, anxietăţile, fobiile şi tabuurile care o bântuie. Financiar: Aveţi pe moment o viziune cu un spectru mai larg şi puteţi să evoluaţi după voia inimii. Deocamdată însă trebuie să mai reglaţi nişte conturi şi să faceţi rezumatul lecţiilor învăţate. Sănătate: Sunteţi într-o formă fizică destul de bună. Aveţi putere de muncă şi vă bucuraţi de o oarecare protecţie în privinţa sănătăţii.

VĂRSĂTOR 20 ianuarie – 18 februarie | Dragoste: Este o perioadă minunată pentru a începe o nouă relaţie, pentru a revigora una deja existenţă sau pentru a reînnoda o iubire trecută, după care încă mai tânjiţi. Financiar: Lucrurile merg bine pe partea colaborărilor, deci noi contracte sau parteneriate nu sunt excluse. Apar bani din surse adiacente, altele decât cele regulate. Sănătate: Aveţi nevoie să vă consumaţi surplusul de energie fizică prin sport şi chiar este indicat să o faceţi, cu atât mai mult cu cât prin asta vă puteţi elibera de stresul profesional.

PEŞTI 19 februarie – 20 martie | Dragoste: În viaţa dvs. relaţională sunt toate şansele să apară o realizare sau o împlinire. Configuraţia este favorabilă şi partenerului de viaţă, care poate avea, la rându-i, un succes sau o oportunitate deosebită. Financiar: Este foarte posibil să apară noi parteneriate şi contracte, care pot contribui la creşterea veniturilor. Perfecţionarea profesională şi specializările înalte contribuie şi ele la îmbunătăţirea situaţiei financiare. Sănătate: Aveţi un psihic bun şi o viziune optimistă. Faceţi lucrurile în ritmul dvs. şi nu vă stresaţi prea tare.

blank
blank