Featured, International

Vezi cum a ajuns să traiască tânara care a câstigat la loto 3 milioane de lire dar a rămas fără nicu un ban

Ajunsă la 31 de ani, cea mai tânără câştigătoare din istoria loteriei britanice a povestit celor de la Daily Mail cum a ramas fara nici un ban, bani i-au distrus o mare parte a vieţii.

“Mi-e încă extrem de greu să am încredere în cineva”, a povestit Callie Rogers, care are 3 copii. “Încă nu ştiu dacă oamenii pe care i-am cunoscut în urmă cu 15 ani mă plăceau pe mine sau voiau să stea cu mine pentru bani.”Aramas a ramas fara nici un ban scrie cei de la Daily Mail

Callie Rogers avea 16 când a câştigat, în 2003, aproape 3 milioane de lire la loterie. Adolescenta a promis că va cheltui responsabil bani, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Nouă ani mai târziu Callie avea doi copii şi majoritatea averii dispăruse. Ea a cheltuit bani pe operaţii estetice, petreceri şi nu mai puţin de 380.000 de lire pe cocaină. Şi-a dat seama că aceste cheltuieli nesăbuite şi stilul de viaţă excentric au fost cauzate de faptul că a fost molestată când era doar un copil.

“Am sperat că banii o să mă facă fericită, că o să uit ce s-a întîmplat. Dar, la doar câteva săptămâni după ce am câştigat la loto, mi-am dat seama ca asta nu se va întămpla, că o să mă gândesc tot timpul la ceea ce mi-a făcut acel bărbat”, a declarat ea pentru The Sun.

Callie Rogers s-a recăsătorit, iar acum studiază medicina pentru a deveni asistentă medicală.