Featured, Showbiz

Vezi cine este singura femeie interlop din România şi de ce tremură toţi de frica ei

Ea e singura si cea mai temută femeie din lumea interlopa din Bucuresti! Cand a iesit din puscarie i-a “ordonat” lui Salam săi cante. 

Fosta nevasta a lui Nutu Camataru a iesit din puscarie si a marcat asa cum se cuvine eliberarea ei. Mica a dat mare chef cu prietenii si familia si l-a chemat pe Florin Salam sa ii cante. Manelistul a facut un program special pentru fosta nevasta a lui Nutu.

Lidia Balint i-a ordonat lui Florin Salam sa ii cante si sa faca pe loc melodii pentru familia ei si pentru ea, despre perioada pe care a petrecut-o dupa gratii, la Targsor, pentru ca a incercat sa isi scape sotul de puscarie si a dat spaga pentru asta. Desi a fost condamnata la cinci ani de puscarie, pana la urma Mica a fost eliberata conditionat.

“Stie doar Dumnezeu/ Ce a fost in sufletul meu (…) Cand credeati ca nu mai sunt/ M-am ridicat de la pamant”, i-a cantat Salam Micai Camataru, cea mai temuta femeie din lumea interlopa.

Lidia si Nutu Balint nu mai formează un cuplu de familie cu femeie , celebrul interlop inlocuind-o pe sotia lui cu Brazilianca, o tanara focoasa.Fosta nevasta a lui Nutu Camataru a iesit din puscarie si a marcat asa cum se cuvine eliberarea ei. Mica a dat mare chef cu prietenii si familia si l-a chemat pe Florin Salam sa ii cante