Featured, Sport

Vezi cine este noul președinte al echipei Dinamo

Subcomisarul de poliţie Ionuţ Adrian Popa a fost împuternicit, începând din 19 iunie, pe o perioadă de trei luni, prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, să îndeplinească atribuţiile postului de preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo.

În vârstă de 32 de ani, Ionuţ Adrian Popa are în spate o carieră de zece ani în Ministerul Afacerilor Interne, fiind totodată şi un bun cunoscător al sportului de performanţă. Practicant de taekwondo cu centură neagră 2 DAN, Ionuţ Adrian Popa a antrenat lotul naţional de cadeţi al României la taekwondo varianta olimpică (WT).

A absolvit Academia de Poliție
Noul preşedinte al CS Dinamo a absolvit Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” în anul 2010 şi a activat, în ultima perioadă, cu funcţie de comandă, în cadrul Direcţiei Generale de Protecţie Internă (DGPI) a M.A.I.

„Cunosc bine activitatea clubului Dinamo şi sunt convins că vom face o echipă bună. Obiectivul rămâne cel dintotdeauna, Dinamo să fie numărul unu”, a declarat noul preşedinte.

Prezent la învestire, secretarul general adjunct al M.A.I., Geani Cătălin Nica, i-a mulţumit comisarului-şef George Cosac, cel care a condus clubul din 2019 până în prezent, şi i-a urat succes noului preşedinte.

George Cosac va ieși la pensie, dar se va ocupa și de FRT
Potrivit Digi Sport, George Cosac, fost tenismen, va ieși la pensie și se va concentra pe activitatea de la Federația Romînă de Tenis, condusă de Ion Țiriac, unde ocupă funcția de vicepreședinte.

În mandatul lui Cosac, C.S Dinamo rămas cel mai galonat din România, iar sportivii grupării s-au calificat la JO și CM.

„Cred ca aceasta numire a venit intr-un moment bun. Mie mi-a expirat imputernicirea in urma cu vreo 2 ani. De atunci, eu tot am fost desemnat sa conduc clubul, am fost vicepresedinte cu atributii de presedinte. Dar postul de presedinte era vacant, trebuia numit cineva. Postul a fost de cateva ori scos la concurs, dar nu s-a prezentat nimeni”, a declarat George Cosac

 

blank