Showbiz, Stiri

Vedetele s-au trezit cu “portăreii” la uşă

Soţul Corinei, executat silit pentru datorii de 700.000 de euro

 corina-nelu-bud

Nelu Bud, soţul Corinei Bud, s-a trezit executat silit pentru neplata datoriilor de aproape 700.000 de euro. Două terenuri de-ale sale au fost deja scoase la licitaţie.

Din ce in ce mai multi oameni de afaceri instariti se confrunta cu probleme financiare. Acum i-a venit randul si lui Nelu Bud, sotul Corinei Bud. Acesta a acumulat datorii la banci de aproape 700.000 de euro si, neavand cum sa le achite, s-a trezit executat silit. El ar putea ramane fara bunuri, doua terenuri din comuna Tunari find deja scoase la licitaţie, informează presa mondenă.

In showbiz, alte vedete s-au trezit executate silit de banci. Corina Danila, Liviu Varciu, Razvan Ciobanu, Monica Gabor si impresarul Radu Groza intra in aceasta categorie pentru neplata datoriilor, pierzand astfel bunurile pe care le aveau in posesie.

angela-similea-conac-calarasi

La fel si Angela Similea. Artista este presata de creditori pentru datoria de sase milioane de euro acumulata in ultimii ani si ramane acum fara conacul din judetul Calarasi. Domeniul a fost insa acum executat silit dupa ce creditorii au facut presiuni asupra judecatorilor. De vina sunt cei sase milioane de euro pe care artista, impreuna cu regretatul ei sot, Victor Surdu, le-au acumulat in ultimii ani.

Si sotul Valentinei Pelinel, Cristian Boureanu, se afla intr-o situatie dificila. “Este vorba de niste terenuri pe care le-am achizitionat si care practic ii apartin lui Cristi. Insa cum suntem o familie, sunt si eu implicata indirect. Am ajuns sa avem discutii si sunt tensiuni in casa din aceasta cauza, pentru ca suntem Sagetatori si amandoi tinem la parerile noastre”, a declarat Valentina.