Showbiz, Stiri

Vedete care au cazut in timpul emisiunilor TV

Momentele penibile sunt cu duiumul in peisajul monden romanesc. Goana dupa audienta le face pe celebritatile autohtone sa isi puna in pericol viata, dar si sa se afiseze in ipostaze ridicole.

Vedete-care-au-cazut-in-timpul-emisiunilor-TV--Cine-s-a-pus-in-situatii-periculoase-si-penibile-

Iata cateva dintre cazaturile istorice pe care le-au avut vedetele chiar in timpul emisiunilor:

1. Mihai Morar

Cel mai recent exemplu in acest sens este realizatorul TV Mihai Morar. Acesta a vrut sa parodieze in direct cateva vedete, asa ca a adus o scara in platoul emisiunii si a incercat sa sa urce pe ea. Aceasta era tinuta de una dintre asistentele sale, insa, din cauza podelei alunecoase, scara a fugit, iar Mihai Morar s-a ales cu o cazatura zdravana.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=qyADr08E3ds]

Desi a incercat sa salveze situatia si sa para ca nu s-a ranit, in cele din urma Mihai Morar a ajuns la spital cu arcada sparta.

2. Daniela Crudu

Daniela-Crudu

Daniela Crudu a tras si ea o cazatura zdravana in timpul emisiunii “Splash! Vedete la apa”. Dupa o saritura in apa vedeta s-a ranit insa la frunte si a ramas cu o cicatrice urata deasupra ochiului.

3. Andreea Balan

Anul trecut, in cadrul emisiunii “Te cunosc de undeva”, Matteo l-a imitat pe Ben Haggerty, cunoscut sub numele de scena Macklemore, si a cantat in timp ce se plimba pe trotineta. Dupa momentul lui Matteo, Andreea Balan a vrut sa se plimbe si ea cu trotineta, insa s-a ales doar cu o cazatura zdravana.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=NzKSVUwCskk]

4. Oana Zavoranu

Una dintre cele mai spectaculoase si in acelasi timp haioase cazaturi in direct ii apartine Oanei Zavoranu. Diva, exasperata de incercarile lui Marius Baldovin de a o cuceri, a aruncat cu struguri in el, apoi s-a ridicat pentru a-i turna si apa pe cap, numai ca a alunecat si a cazut, intinzandu-se in platoul emisiunii.