Life, Stiri

VACANŢA MEA: Ce mi-a plăcut, ce m-a enervat.

VACANŢA MEA: Ce mi-a plăcut, ce m-a enervat. Un cititor e-a trimis o serie de fotografii surprinse săptămâna trecută la Costineşti.

Plaja acoperită de gunoaie şi tomberoanele pline până la refuz i-au lăsat un gust – precum şi amintirea unui miros – amar lui Cristian Dima. Momentul care l-a dezgustat însă cel mai mult l-a avut ca personaj principal chiar pe un angajat care trebuia să se ocupe de salubritate în staţiunea de la malul mării.

A încărcat câţiva saci de gunoi, a găsit o sticlă cu suc, l-a băut şi apoi a aruncat pet-ul pe jos. Este vorba despre un muncitor de salubritate din Costineşti.

“Îmi pare extrem de rău că nu am surprins un video în care, un muncitor de la salubritate, în timp ce încărca sacii cu gunoi în maşină, oricum la o oră total nepotrivită – cam pe la 7:30, găseşte o sticlă cu suc parţial plină, consumă conţinutul, şi apoi vine surpriza: aruncă sticla pe jos, sprijinindu-se cu cealaltă mână de maşina de gunoi”, ne povesteşte Cristian Dima care s-a întors în weekend din vacanţă de la Costineşti.

“Nu pot spune că a fost o vacanţă ratată deoarece am preferat să-mi stric doar câteva momente în care am realizat pozele şi apoi să închis ochii la toată mizeria din jurul noastru şi la cei care aruncă gunoaie pe jos. Aşa arăta staţiunea Cotineşti la ora 6:00 – 6:30 dimineaţa atunci când, se presupune că ar trebui să mergem cu copiii la aerosoli. Păcat că imaginile nu pot surprinde mirosul scursurilor din sacii cu gunoi”, adaugă el.