Life, Stiri

Ups! Ce faci când amantul e mai bun decât soţul?!

Când o femeie înşeală nu înseamnă că nu-şi mai iubeşte soţul, dar ceva tot nu merge…

media_138130239199447100

Exista critici peste tot care plaseaza femeile infidele pe o treapta pe care paseste doar o femeie usoara. Psihologii explica foarte concret de ce foarte multe femei ajung in situatia mai putin fericita de a fi infidele.

Faptul ca o femeie inseala nu inseamna nici pe departe ca aceasta a incetat sa-si mai iubeasca sotul. O femeie care inseala, o face tocmai pentru ca isi iubeste sotul si nu vrea sa il piarda cu tot cu calitatile si defectele acestuia. O femeie care a incetat sa mai iubeasca pur si simplu pleaca.

Femeile sunt aspru judecate pentru orice miscare gresita. Daca au pus gresit o virgula in viata lor sunt taxate si descalificate. E putin dur si nedrept, dar toate femeile se confrunta cu aceasta situatie, lipsa de egalitate intre sexe.

Ce facem atunci cand amantul e mai bun din toate punctele de vedere decat sotul?

Partidele de amor cu amantul sunt de zece ori mai intense si mai nebune decat orice partida avuta cu sotul in toata viata.

Un studiu recent realizat de o echipa de psihologi britanici relateaza ca 8 din 10 femei isi inseala sau si-au inselat sotul, 3 dintre acestea le-au povestit sotului despre isprava lor, iar 5 nici nu se gandesc sa faca aceasta greseala.

Amantul te face sa te simti femeie, sa te simti dorita, sa te simti satisfacuta, insa nu te face sa te simti iubita, sa te simti mama, sa te simti sotie.

Femeia are nevoie de motive foarte intemeiate pentru a face acest pas spre infidelitate.

Fie ca au fost si ele inselate si vor sa se razbune, fie sotul nu le mai satisfac din punct de vedere sexual, fie pur si simplu se simt date la o parte de catre sot si cauta afectiune in alta parte.

Barbatul inseala doar din dorinta de noutate, femeia o face cu un motiv intemeiat. Femeia iubeste si vrea sa fie iubita, atunci cand lipseste acest aspect ea migreaza, cauta in alta parte.