Unica Fiică
Life

Unica Fiică a lui Ion Țiriac face furori pe Instagramul

Ioana Țiriac este unica fiică a celebrului jucător de tenis, Ion Țiriac. Tânăra este răsfățată la maxim și nu încetează să etaleze luxul în care trăiește.

Apariții incendiare pe rețele de socializare

Postările lui Ioana Țiriac unica fiică a lui Țiriac înregistrează mii de like-uri. Tânăra se bucură de atenția internauților și este invidiată de mai multe femei. Ținute de lux, costume de baie de la cele mai prestigioase firme sunt etalate pe pagina Ioanei.

Mama tinerei este jurnalista Egipteană Sophie Ayad. Se pare că Ioana i-a moștenit frumusețea și rafinamentul. Ioana Țiriac este stabilită în Statele Unite ale Americii și se încălzește sub razele soarelui pe cele mai luxoase plaje din zonă.

Tânăra are 16 mii de urmăritori. Aceștia o laudă pentru frumusețea desăvârșită, dar și o critică pentru modul de viață. Ioana Țiriac pozează mult în costume de baie și demonstrează roadele muncii în sală de sport.

Fiica lui Ion Țiriac, urmărită de vedete

Aceasta și-a făcut și o schimbare de look. Tânăra s-a plictisit de culoarea părului pe care o avea și l-a vopsit în negru. Ioana apare în ipostaze incendiare pe Instagram.

Tânără este urmărită și de alte vedete, prun care se numără Simona Halep și Nadia Comăneci. Postările fiicei lui Țiriac sunt deseori complimentate. „Ești drăguță”, „Ești superbă” „Ești foarte frumoasă”, îi scriu internauții.