“Veranda” va fi ridicat pe strada Ziduri Moşi

 complex comercial Neculai-Ontanu

Primarul Neculai Onțanu a semnat documentația de urbanism în cursul zilei de marți, 10 iunie a.c. pentru începerea construirii unui nou și modern complex comercial, realizat la standarde înalte și cu spații generoase care va fi atracția Capitalei.

”Veranda” este numele noii zone de agrement ce va fi ridicată pe strada Ziduri Moși numărul 23 și va pune la dispoziția bucureștenilor o bogată ofertă de spații publice alimentare, nealimentare, divertisment și parcări dispuse în două subsoluri, parter, mezanin parțial și 2 etaje.

Întreaga construcție va avea o suprafață totală de 66.766 m.p. și va fi structurată astfel: Subsolul 2 va avea funcție comercială, adăpost civil, spații tehnice și o parcare de 180 de locuri; Subsolul 1 va avea spații tehnice, circulații de verticală și orizontală, precum și o parcare de 202 locuri; Parterul va avea spații comerciale, cafenele, galerii de circulație, încăperi administrative, birouri administrative; Mezaninul parțial va avea amenajate birouri administrative, săli de conferințe și spații tehnice iar Etajele 1 și 2 vor fi amenajate ca terase acoperite cu funcția de parcare pentru un total de 809 autovehicule.

Noul complex comercial ”Veranda” va pune la dispoziția bucureștenilor o gamă variată de magazine de diferite categorii și mărimi cu profiluri diverse, spații pentru alimentația publică, fast – food-uri, baruri și zone de divertisment și sănătate, precum și spații de joacă pentru copii.