Un judecător
Featured, Life

Un judecător a dat custodie comună pentru copiii fostului cuplu Brad Pitt și Angelinei Jolie

Brad Pitt şi Angelina Jolie vor împărţi custodia copiilor, după ce un judecător a decis în favoarea actorului în procesul început în urmă cu cinci ani.

Jolie a depus actele de divorţ în 2016 şi, de atunci, cuplul a fost implicat într-o luptă legală pentru custodia minorilor.

Un judecător particular, angajat să supervizeze cazul, John Ouderkirk, s-a pronunţat în favoarea lui Pitt, scrie BBC.

Pitt şi Jolie sunt părinţii lui Pax (17 ani), Zahara (16 ani), Shiloh (14 ani) şi ai gemenilor Vivienne şi Knox (12 ani). Cel mai mare copil al lor, Maddox (19 ani), nu a făcut subiectul deciziei privind custodia.

Hotărârea este „o decizie provizorie”, iar Jolie va continua procesul, a declarat o sursă pentru site-ul Page Six. Până acum, actriţa nu a obiectat cu privire la custodia comună, dar există „alte probleme de interes”, a adăugat aceasta.

În proces, Jolie a criticat decizia judecătorului de a nu permite copiilor să depună mărturie.

În cererea de divorţ, ea a invocat „diferenţe ireconciliabile”. Pitt a fost anchetat pentru posibil abuz asupra minorilor, după ce şi-a pierdut cumpătul în faţa unora dintre ei, dar a fost ulterior exonerat.

Jolie şi Pitt s-au cunoscut pe platourile de filmare pentru lungmetrajul „Mr and Mrs Smith” (2005).

Acesta a fost al doilea mariaj pentru Pitt, care a mai fost căsătorit cu actriţa Jennifer Aniston, şi al treilea pentru Jolie, după cele cu actorii Billy Bob Thornton şi Jonny Lee Miller.

blank