Un cantaret de la noi si-a facut implant de par. A intrat astfel în rândul artistilor din showbiz-ul românesc care au apelat la o astfel de interventie. Primele imagini cu artistul la clinica dupa interventia suferita!

Culita Sterp, unul dintre cei mai iubiti artisti ai momentului de muzica populara si de petrecere, recunoaste ca a apelat la medic pentru a arata mult mai bine. În urma cu cateva saptamani, artistul si-a facut implat de par într-o clinica din Turcia si nu regreta nicio clipa alegerea facuta. Are mai multa încredere în el si este mândru de cum arata podoaba lui capilara acum. Mai mult, artistul a marturisit ca sotia sa, cantareata Carmen de la Salciua, a fost cea care l-a încurajat sa recurga la o astfel de interventie.

Primele imagini cu Culita Sterp la clinica din Turcia au fost facute publice pe un site de socializare, iar fanii artistului l-au felicitat pentru alegerea facuta.

Culita Sterp nu este singurul artist din showbiz-ul românesc care si-a facut implant de par. Printre cei care au tinut neaparat sa aiba o podoaba capilara cât mai bogata se numara: Sorin Brotnei (ex. Akcent), Mihai Traistariu, Catalin Maruta, Ionita de la Clejani, Dan Helciug, Dan Bittman, Cornel Pasat si Dinu Maxer.

Culita Sterp si Carmen de la Salciua formeaza un cuplu de succes atât pe scena cât si în realitate. În urma cu mai bine de o luna, cei doi au hotarât sa faca si pasul cel mare: nunta. Au avut o nunta de vis, cu peste 500 de invitati, iar dansul mirilor a fost cântat chiar de artist. Datorita ei s-a apucat de muzica, iar acum au sute de concerte pe an atât în tara, cât si peste hotare. Carmen Racolta a devenit o apreciata cântareata de muzica populara si de petrecere din Ardeal, fiind cunoscuta dupa numele Carmen de la Salciua, care vine de la localitatea sa natala, satul Salciua de Jos /jud. Alba-Iulia.