Un consilier județean liberal din Tulcea, care trebuia să se afle în izolare, fiind infectat cu coronavirus, s-a prezentat vineri la şedinţa de consiliu.

Ionel Racheleanu consilier județean a reuşit să ieşit din carantină în baza unei adeverinţe emise de Direcţia de Sănătate Publică (DSP), motivând că ar trebui să ajungă la Spitalul Judeţean pentru o tomografie.

Racheleanu, bolnav de COVID: Nu transmit „viruşi”
Consilierul judeţean a făcut însă un popas la şedinţa de consiliu şi chiar a mers acolo, chiar dacă a fost rugat să părăsească sala.

În replică, Ionel Racheleanu a refuzat să plece din sala de şedinţe, spunând că mai are „doar o zi de izolare” şi „nu transmite viruşi”.

Mii de noi cazuri COVID, în ultimele 24 de ore
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat vineri că în ultimele 24 de ore au fost înregistrate în România 5.340 de noi cazuri de îmbolnăvire și 188 de decese la pacienți confirmați cu COVID.

Potrivit GCS, până vineri, 18 decembrie, au fost confirmate 582.786 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus şi 14.157 au decedat.

În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 11.710. Dintre acestea, 1.270 sunt internate la ATI.


Citeste si...
Sătul de scandalul din casă un copil și-a salvat mama de la bătae sunand la 112